Кремена, прекрасна ти е колекцията, страшно много ми хареса първия ти гоблен - морския пейзаж - много нежен и много топли цветове :loveglasses: всички мъници са невероятно красиви и си подбрала с голям вкус всички модели, африканките са много колоритни и оригинални!!! Поздравления за прекрасните творби и се радвам, че ги сподели с нас :kissyou:
:clap::clap::clap:Явно много сериозно си се разболяла във форума, за да успееш за толкова кратко време да събереш такава сериозна и хубава колекция. Продължавай в същия дух и да знаеш тази болест е хронична и не се лекува.:kissyou::kissyou:
Явно форумът ти е оказал много добро влияние, след като в периода преди да го откриеш имаш само три творби, а след това за съвсем кратко време - толкова много!:idea: И всичките прекрасни и подбрани с вкус! Пожелавам ти да продължаваш със същото темпо.:clap::clap::kissyou:
Поздравления и от мен! Всичките ти гоблени са много колоритни ,подбрани с вкус,личи си ,че са шити с желание!Не оставяй Параклиса,още снощи го разглеждах като си качваше снимките,струват ми се добри цветовете , а той си е красив гоблен.Боцкай по малко и по него,все един ден ще е в готовите....
Поздравления! Доста твои неща съм виждала в етапите,но така събрани на едно място се превръщат в невероятна колекция :clap::clap:
Не знам кой от всички ми харесва най-много- всички са просто прекрасни.
Приеми моите поздравления и за чудесно подбраните рамки и перфектната им аранжировка:clap:ти си истински майстор и естет.:clap: