От ръцете на Мара

Ами много позитиви, защото причината е , че си избараш все сладурски гоблени!!!:clap::idea: Понякога мъниците отнемат повечко време и са по- пипкави от някои големи гоблени. В края на краищата размера не е важен, а гобленчето да съумее да те "грабне", както повечето твои моделчета.:kissyou:

Искам да те поздравя за родения ти ден с нещо което направих,заразена от теб и да ти пожелая сто години здраве,щастие и любов.

Последно редактирано:
Всички сладурковци, които си показала са ми харесвали в първия момент, когато съм ги виждала :). Сега като ги виждам изпипани от съфорумка, направо ми стоплиха сърцето. Искрено те поздравявам за избора и изработката. Невероятно нежни и сладки са всичките: мишлета, снежковци, зайко и ежковци :kissyou:

Леле.... какви сладурковци си натворила!!!!:clap::clap::clap:

Много, много, много ми харесват... А за зайчето и за мишинките нямам думи....

Леле, Руми, кога смогна да ги набоцкаш сладурковците !И на мен ми харесаха.

Благодаря ви за хиляден път, не знам какво друго да ви кажа :kissyou: :kissyou: :kissyou:

ANIMONI, много сладка интерпретация с чудно послание! Радвам се, че съм те "заразила" с такава хубава болест ;) Благодаря ти за хубавите пожелания, да ти се връщат многократно!

Такааа, както сигурно някои са забелязали, и аз съм доста заразена по Margaret Sherry... Толкова, че сега ви показвам моето изпълнение на нейния охлюв градинар (този път подборът на цветовете си е изцяло мой, от оригиналните са само 3-4 броя) и май, май ще отивам да се захвана с още нещо, пак от нея, може би от колекцията със скиците :loveglasses: :loveglasses: :loveglasses:

Последно редактирано:
Ха! Не знаех, че има и охлюви. Направо се изложих като фен на Маргарет Шери :)
Много готин се е получил :clap:

Ха! Не знаех, че има и охлюви. Направо се изложих като фен на Маргарет Шери :)
Много готин се е получил :clap:

Ааа, има, има :) По принцип в някои гобленчета има малки охлювчета, а тук е и в главната роля. Това е от серията Sports and Hobbies, намерих я тук.

daniel4i, Nev, ANIMONI, благодаря ви за хубавите мнения! :kissyou:

Благодаря ви от името на охлюва! ;):kissyou: Дано да не е само той, ами и аз да пожъна градинарски успехи! :greeneye:

Надявам се скоро да покажа още нещо, предизвикващо усмивки...:gipsy:

bop_bop_mara каза:
...
май ще отивам да се захвана с още нещо, пак от нея, може би от колекцията със скиците
...
Надявам се скоро да покажа още нещо, предизвикващо усмивки...:gipsy:
...
Не ме бива в обещанията...:uhhhh: Но, все пак, има две дреболийки за показване.

Първо, завършено отдавна и чакащо свое другарче, едно коте, "хванато в дрямка", от скиците на Margaret Sherry. Общо взето нямам какво друго да кажа за него... в разгара на лятото то само говори за себе си :D

Последно редактирано:
И още нещо от типа "нормалните хора ги правят за 3-4 часа, аз за 30-40"...:confused: От серията Somebunny to Love едно миниатюрно моделче, което видях съвсем случайно и ме грабна толкова много, че го захванах почти веднага.:loveglasses:

С това мога да се похваля засега. Е, разбира се, има и едни куп започнати гобленчета, но докато не се довършат, все едно ги няма.:oops:

Последно редактирано:
Абонирана съм за твоята страничка и много се радвам когато видя ,че има нови попълнения.Това спящо коте нямаше ли го цветно-в графика го виждам за сефте. Няма значение колко сме започнали-важното е когато някое дребосъче ни грабне да си го ушием на мига.

Назад