От ръцете на Мара

Благодаря ви за тези толкова емоционалните коментари! :kissyou:
Нещо наистина ме е обхванала любовна вълна, сигурно е заради наближаващата пролет :shy2: :D

Поздрави за сладурските бродерийки от още един фен на Маргарет Шери :)

Ехеее,много любов в твоята страничка.Много са бонбонски и мишлетата и снежковците.

С малко закъснение, но все пак да ви благодаря за похвалите, те ме радват толкова колкото и самите гобленчета! :kissyou:

А сега малко обновления. Първо едно много цветно и пеперудено зайче, което уших специално за мама по повод 8-ми март (беше завършено с малко закъснение, но все пак достатъчно навреме :D). Снимката е малко лоша, правена е привечер, но ви уверявам, че на живо гобленчето е просто неустоимо. Това е един от най-сладурските и бонбонени (заемам думичката от ANIMONI :loveglasses:) модели от серията Somebunny to Love.

Последно редактирано:
И още нещичко, прясно, прясно, от среднощ. :D Отново по любовната тема, отново на Маргарет Шери. Не е изпълнено точно по оригиналния модел (в който има фон, надпис и малка разлика в едното оченце), идеята ми беше да го вържа с влюбените мишлета. :loveglasses:

Засега съм дотук, но се надявам скоро пак да имам (сладурски мъници :D) за показване. :greeneye:

Последно редактирано:
С голям кеф влизам в страничката ти ,защото знам че ще открия нещо ,което неизбежно ще ме накара да се усмихна.Зайчето е много сладко с тези пеперудки,но ежковците ме накараха да се засмея с глас-свалих снимката си и в близките дни ще си ги имам и аз/ще си ги избоцкам от компа и без схема и ключ.Смятам че нямаш нищо против.

Благодаря за милите думи. :kissyou:

ANIMONI, разбира се, че нямам нищо против, но за всеки случай ще ти изпратя схемичката, защото на снимката не се виждат добре някои отделни цветове, а ти ще си избереш по какво да се ориентираш :)

Зайчето ти е повеч от разкош!:clap::clap::clap:

Ти си направила на майчето си един великолепен подарък!:kissyou:

Благодаря ти ,мила,но аз вчера ги преполових,днес смятам да ги довърша и оформя.цветовете са каквито имам.Но това не пречи да ги ушия пак по схемата.Някой в понеделник май има повод да почерпи?

:D жалко , че не виждаш на живо всички усмивки, които извикват твоите сладури !!! Страхотни са! Истински "Позитив", както казват рускините.
От цялата ти страничка лъха свежест и добро настроение, за което мога само да ти благодаря! :kissyou: :kissyou:

Направо ме разтопихте, толкова много "позитиви" за моята скромна колекция :kissyou:

А аз даже нямам добра техника на шиене, свикнала съм на боц-промуш-боц-промуш вместо боц-боц-промуш (надявам се да се разбира :D) и вижте какво стана - ANIMONI за един ден преполови това, което аз ших около седмица :shy2:

Но с такива мнения много бързо ми минава самокритичността и надделява желанието за творчество (макар и с недобра техника) и за достигане на крайния резултат. Много ви благодаря! :kissyou: :flower:

Назад