Момичета,благодаря ви за хубавите думи:kissyou:И да не е само сърчицето му направих и другарчеА сега боцкам едни дребосъчета,но е още рано да ви ги покажа-когато му дойде времето
За да не си помислите,че бездествам,ще ви покажа с какво се занимавах.Старите хора казват-Луд умора няма!-та и мота май е така.Не мможеше да не изпробвам силиконовият пистолет,но свършиха сърчицата.
Длагодаря на всички надникнали в страничката ми:kissyou:И сега да ви покажа нещо пресничко от днесНали търсех схемата за един испански ловец,който беше на сафари за тигър и се върна с лъв.Подарих му такова гобленче с тигър ,но нали съм си бързак,забравих да го снимам.Чудех се дали да участвам в Коледната игра и уших ето този-нали е годината на тигъра.И понеже няма да играя ,реших да ви го покажа.Ради,Това не е тайната със сърчицата,друга е,но когато му дойде времето:kissyou:
И отново да ви покажа нещичко,което спретнах за една приятелка украинка.Още не е изкъпано и пременено,но отивам за рамкаНадписът го направих от преводача и не съм много сигурна дали е правилен,но ако съм го направила грешно ме поправете.На украински е и значи-Господи,благослови този дом!-,а смятам,че и тази иконка е католическа
Сега искам да ви покажа нещо съвсем новичко и отново предназначено за подарък на приятелка българка,която по Коледа има рожден ден И вече и в рамка,но нещо не ми харесва тая рамка и смятам да я подменя Ще се радвам да изкажете мнението ви,което е от голямо значение за мен:kissyou:
Искам да ви покажа и няколко Коледни гобленчета,отново за приятелки,но се страхувам да ги изпратяНаистина по Коледа стават чудеса,но може и да не пристигнат при хората за които са предназначени.Смятах да не ги показвам,но вътрешното ми чувство ми подсказваше да ги споделя с вас -това е гоблен послание за един много специален за мен човек.
И още няколко,които не са на последно място,но Радикала неискаше да ми ги приеме.Хора на които съм признателна и обичам истински:kissyou: Снимките не са много качественни,но това са ми възможностите
А сега да ви покажа какво сътворих след Коледните минита и след 20 часов работен ден,когато иглата неможе да се побере в ръцете тиНожичката прикрепена на игленика е спомен от мама и аз не се разделям с нея.
Извинявам се за лошото качество на снимките и за непослушните ръце след толкова много работа
Да ви покажа и последното си творение за тая година Предназначено е за един скъп за мен човек и вече пътува с други дреболиики.Страшно много се притеснявам,защото пътуват още няколко.
но дали ще пристигнат?Дано Дядо Коледа да си свърши прецизно работата,че чак сега ще и се незнаят испанските и рабоди
Искам да споделя с вас първият си опит за направа на Коледна топка.Снощи след работа избоцках мотивчето,а сега е вече готова,ноооо...за подаръче на една испанка
и гръбчето на топчицата
Сега и аз да се отчета с нещичко съвсем топличко за тая година:idea:Изглежда,че Манка ме зарази с пролетно настроение и аз да не остана по-назад снощи избоцках това и малко по-отблизко
Вече станаха четири,но ми свършиха рамките......та затова
А сега и още една иконка,но с различен надпис
Вече съм решила,че започвам да се занимавам с по-сериозни неща,но докага.............