ГОБЛЕНИ eli1958-моята неосъществена мечта...

• Началник на темата Началник на темата eli1958
  • Начална дата Начална дата
Този часовник е предназначен за подарък,но не се знае кога ще стане.Отекчава ме фона му.

Това е последният гоблен,които уших за синчето.Още е неизпран и неугладен,но утре ще е и рамкиран.

Извинявам се!

Момичета,извинявам се за лошото качество на снимките:(.При преинсталиране на лаптопа бяха унищожени всичките ми снимани гоблени.Това е дело на дъщеря ми и са правени с телефон.Надявам се поне малко да съм ви доставила удоволствие.:kissyou::kissyou:

Последно редактирано:
Ели, с голямо удоволствие разгледах колекцията ти! :clap::clap:Поздравявам те и ти пожелавам по-скоро да завършиш недовършените и да ни покажеш още много красоти. И да добавя още няколко твои творения, които получих като подарък от Великденската игра.:idea:

Преди да съм видяла сниманите ти творби, знаех, че си ушила много и все красиви и трудни класически гоблени!!!:clap:
Много ми допадна начина по който си представила всеки един от тях със своята история!
Най -много ме впечатли - " Лятната идилия". Мнооооооого го харесвам, но нямах куража дори да го започна. Поздравления за огромния труд!!!:clap:
А сега искам да допълня твоята страничка с великолепните подаръци, които ми направи. Да покажа и да потвърдя, че ти си мноооого щедър и силно емоционален човек. Гордея се, че мой ПРИЯТЕЛ !!!

Понеже съм голям инат:Dрекох и отсеках.Гобленът е вече в рамка,а сега му предстои дълго пътуване.

:kissyou:ЕЛИ,миличка имаш прекрасни гоблени,страничката си направила страхотно, аз съм особено щастлива,че притежавам подарък изработен от твоите ръце,който ми стои в хола и непрекъснато ми напомня какъв сърцат ЧОВЕК си,прикачвам го за да му се насладят всички-идва ми да си пиина от коктеилчето:D:kissyou:

още

:crazy:опа, щях да забравя ,почерпих се с парченце от морската ти торта,страшно вкусна:D:flower:

Ели, на човек не му се излиза изобщо от твоята страничка, хем си хапваш тортичка, хем смазваш оченцето с красиви творби :D
Много са красиви всичките ти гоблени, още повече когато в тях са вложени толкова много емиции:clap::clap::clap:

Еееех как му завиждам на Мони за прекрасната графика, която много скоро ще долети от Испания до него. Тортата е много хубава и вкусна. Хайде уший нещо и го слагай в първите ти две рамки дърворезба, които вече имаш. Както ти обещах ще се постарая да помогна за осъществяването на мечтата ти. А тортата наистина е много вкусна :kissyou:

Ето още малко от творбите на Ели, на които аз съм горд притежател. Благодаря ти от сърце мила Ели!!!:kissyou:

Успях!

Момичета,това е най-новото което успях да направя за има няма два дена:DГоблена е подарък за кандидат снахата и в четвъртък пътува за България:gipsy:Това ми е и първият опит да правя надпис-не е както трябва,но:D другият път ще е по-добре

А сега да ви покажа и гоблените,които неуспях да кача.Фотографката ми ги изпрати току що:DЗимен параклис

А това Котаранче съм шила преди да започна да шия гоблени-на канава,но добре се е получило.И една иконка за синчето,шита тук в Испания

Пермин

А сега да ви покажа какво избоцках за няколко дена:idea:Това е първото ушито от мен Перминче,подарък ми от Marji.Не мога да се справям добре с контурите,но се надявам другарчето му да стане по-хубаво:idea:Рамката и паспартуто са временни,но бързах да ви го покажа.

Последно редактирано:
Сърчице!

С това болно пръстче криво ляво докарах Перминчето и за капак се опитах да направя това.Не е много добре,но тук пак има фиеста и магазина за аксесоари е затворен.А ако знае хазайката,че и срезах една чучка за стол-ще ме убие:D.Какво да се прави,всичко е с подръчни материали и без никакво лепене-само с подпъхване:idea:

За днес май-стана много:(,но немога да не ви покажа какво направих за една моя приятелка ,която утре има рожден ден.Няма нищо общо с гоблените,но нямах време за друго и спретнах това.За 2 месеца напред съм си свършила работата:DИ от утре съм на плаж:kissyou:

Назад