Момичета,извинявам се за лошото качество на снимките.При преинсталиране на лаптопа бяха унищожени всичките ми снимани гоблени.Това е дело на дъщеря ми и са правени с телефон.Надявам се поне малко да съм ви доставила удоволствие.:kissyou::kissyou:
Ели, с голямо удоволствие разгледах колекцията ти! :clap::clap:Поздравявам те и ти пожелавам по-скоро да завършиш недовършените и да ни покажеш още много красоти. И да добавя още няколко твои творения, които получих като подарък от Великденската игра.:idea:
Преди да съм видяла сниманите ти творби, знаех, че си ушила много и все красиви и трудни класически гоблени!!!:clap:
Много ми допадна начина по който си представила всеки един от тях със своята история!
Най -много ме впечатли - " Лятната идилия". Мнооооооого го харесвам, но нямах куража дори да го започна. Поздравления за огромния труд!!!:clap:
А сега искам да допълня твоята страничка с великолепните подаръци, които ми направи. Да покажа и да потвърдя, че ти си мноооого щедър и силно емоционален човек. Гордея се, че мой ПРИЯТЕЛ !!!
:kissyou:ЕЛИ,миличка имаш прекрасни гоблени,страничката си направила страхотно, аз съм особено щастлива,че притежавам подарък изработен от твоите ръце,който ми стои в хола и непрекъснато ми напомня какъв сърцат ЧОВЕК си,прикачвам го за да му се насладят всички-идва ми да си пиина от коктеилчето:kissyou:
Ели, на човек не му се излиза изобщо от твоята страничка, хем си хапваш тортичка, хем смазваш оченцето с красиви творби
Много са красиви всичките ти гоблени, още повече когато в тях са вложени толкова много емиции:clap::clap::clap:
Еееех как му завиждам на Мони за прекрасната графика, която много скоро ще долети от Испания до него. Тортата е много хубава и вкусна. Хайде уший нещо и го слагай в първите ти две рамки дърворезба, които вече имаш. Както ти обещах ще се постарая да помогна за осъществяването на мечтата ти. А тортата наистина е много вкусна :kissyou:
Момичета,това е най-новото което успях да направя за има няма два денаГоблена е подарък за кандидат снахата и в четвъртък пътува за България:gipsy:Това ми е и първият опит да правя надпис-не е както трябва,нодругият път ще е по-добре
А сега да ви покажа какво избоцках за няколко дена:idea:Това е първото ушито от мен Перминче,подарък ми от Marji.Не мога да се справям добре с контурите,но се надявам другарчето му да стане по-хубаво:idea:Рамката и паспартуто са временни,но бързах да ви го покажа.
С това болно пръстче криво ляво докарах Перминчето и за капак се опитах да направя това.Не е много добре,но тук пак има фиеста и магазина за аксесоари е затворен.А ако знае хазайката,че и срезах една чучка за стол-ще ме убие.Какво да се прави,всичко е с подръчни материали и без никакво лепене-само с подпъхване:idea:
За днес май-стана много,но немога да не ви покажа какво направих за една моя приятелка ,която утре има рожден ден.Няма нищо общо с гоблените,но нямах време за друго и спретнах това.За 2 месеца напред съм си свършила работатаИ от утре съм на плаж:kissyou: