До АДМИНИТЕ

• Началник на темата Началник на темата jivi
  • Начална дата Начална дата
Здравейте,
всичките снимки,които съм качила към темите са ми изчезнали..
Преди време си играх и метнах всичко през радикал.ру , за да не товаря форума..сега всичко ми е изчезнало...само при мен ли е така?:(
Проблемът в руския сайт ли е?

Здравейте,
всичките снимки,които съм качила към темите са ми изчезнали..
Преди време си играх и метнах всичко през радикал.ру , за да не товаря форума..сега всичко ми е изчезнало...само при мен ли е така?:(
Проблемът в руския сайт ли е?

problema e v saita radikal.ru

http://www.goblenite.org/showthread.php?t=717&page=4 Вчера като влязох в тази страница на форума го имаше само първия пост и ми се "обади" антивирусната.След като разглеждах различни теми пак влязох там -и пак същото.Днес влязох да видя има ли писано по темата-и пак антивирусната ми изписа нещо.И при вас ли е така или само при мен?

Ауууу! И при мен е същото! Кликнах вчера на един линк и :no: ...стана тя каквато стана....... Ауууу! :cry:Още ме тресе треска. Беше от служебния компютър и като знам колко информация имам там...... направо......свят ми се вие. :crazy:

http://www.goblenite.org/showthread.php?t=717&page=4 Вчера като влязох в тази страница на форума го имаше само първия пост и ми се "обади" антивирусната.След като разглеждах различни теми пак влязох там -и пак същото.Днес влязох да видя има ли писано по темата-и пак антивирусната ми изписа нещо.И при вас ли е така или само при мен?

И при мен е същото.

Момчета да вземете да сложите малко снежец ли по страниците на форума:confused: нищо че е топло навън,да почнем лека по-лека да чувстваме коледния дух:idea:

Здравейте.От два-три дни не мога да виждам прикачените файлове.:cry:
Моля,помогнете:rezando::rezando::rezando:

Моя братовчедка се е регистрирала,но когато решила да се представи и влязла в нова тема и изписало you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

Log Out Home .Влязох във форума с нейните ник и парола и наистина не мога да пиша в нито една тема/нито в представяне,нито в тази,в която в момента пиша/.А ми писа на лични и го получих.Каква е причината да не може да пише във форума.

Последно редактирано:
С кое потребителско име се е регистрирала братовчедката?

Това е, защото при регистрацията на всеки нов потребител се получава писмо на посочения e-mail, което съдържа линк за потвърждение. Вероятн братовчетка ви или не е получила писмото или не е цъкнала на линка. Ако знаем потребителското име, с което е регистрирана можем да активираме профила ръчно.

Като вляза в темата за шалове/плетиво/ ми сигнализира антивирусната-направих го няколко пъти заа да се уверя,че не е случайност.

Ако е "троянец" няма страшно.Дано не е нещо по-сериозно.Аз не използвам антивирусни,понеже компа ми е слаб.Не ми се преинсталирва за н-ти път и то по Нова година.
Някой има ли си идея какво да правим?

Назад