До АДМИНИТЕ

• Началник на темата Началник на темата jivi
  • Начална дата Начална дата
Здравейте, направихме обновяване на форума и всички проблеми би трябвало да са вече решени!

Здравейте!От няколко дни при влизане във форума компютърът ми открива заплаха и я блокира.Бихте ли проверили има ли вирус във форума?Благодаря.

Аз изобщо не мога да влизам във форума от служебния компютър и телефона - връзката не била сигурна...

При опит да разгледам снимки, качени в мненията на съфорумки, ми се явява черен екран

Само модератора може да го изтрие. В случай, обърни се към Манка.

Здравейте на админите .
От известно време не мога да прикачвам файлове , нито от иконата на горната лента за вмъкване , нито от кламерчето долу .
мога да пиша мнения но не мога да прикача нищо , нито от телефон , нито от лаптоп нито от компютър .

Здравейте, rositsa!
Виждам, че вече успявате да качвате, пишете ако отново забележите проблем.

Здравейте! Не съм влизала отдавна в прекрасния ви форум. Опитах се да си намеря в "безплатни схеми" мои стари коментари, където съм питала за няколко гоблена. Може би самите коментари се изтриват след време, защото успях да намеря само моето представяне от 2014 година? Коментарите и самите прикачени схеми са около 2019 г и за тази година няма никакви заявки по месеци. Една схема ми е изпратена по имейл, а другите две не помня къде и по какво са ми били изпратени, а ми се искаше да ги намеря. Та, въпросите са ми, дали се изтриват в някакъв момент личните съобщения, темите и коментарите, дали точно в тези години е станало нещо с форума и изобщо мога ли да открия нещо от 2018, 2019 и няколко години след това?

Здравейте nikineli!
Имаше злонамерена атака към форума миналата година, заради която част от информацията се загуби.
Искрено съжаляваме за това, което се случи. :(

Назад