Етапи от дървото на Гобленсет

• Началник на темата Началник на темата doci
  • Начална дата Начална дата
Здравейте момичета!
Реших да споделя с вас етапите от този прекрасен гоблен:
G%20675.jpg

Започнах го на 20. 06.2009г, но кой знае кога ще го довърша. Покрай него правя и други 100 неща /не са гоблени де, ама.../
И такааа...
Ето го и първи етап:
http://picasaweb.google.com/dops01/AtWJzF#5356025788850056642

И на мен ми харесва как издглежда. Подбора но рускините в ДМС ли позваш?

Ммм честно да си кажа незнам. Val4e-то може да отговори заради мен, че тя ми даде схемата.

И на мен ми харесва как издглежда. Подбора но рускините в ДМС ли позваш?

Нели схемата не знам дали със сигурност е на рускините, но е от нета и е в PM. А май че даже ти ми я прати:D А що се отнася до конците, обърнати са от ДМС в ариадна от sanita, подборът е изцяло неин.:

Последно редактирано:
:clap:Браво, много си напреднала с дървото, а тигрите също са много хубави.На какъв каунт панама го шиеш?:kissyou:

Супер е това дърво и завиждам (благородно, разбира се) на Валчето, че може да го види на живо. А тигрите няма да коментирам, щом са животни значи са хубави (обожавам ги). :clap:

Разкошни са и двата гоблена!!

Дървото сигурно се шие много трудно... тия зелениии... но ще стане много нежно и красиво, не се отказвай! :kissyou:

С риск да разочаровам тези, които чакат да видят етап от дървото тук ще покажа етап от тигрите. Вървят много бързо, стига време да имам, така че скоро може пак да го подновя.

:D Разочаровани май няма да има, че тия тигри доста бързо вървят и скоро пак ще подновиш работата по дървото! Така че давай напред и показвай етапчета! :kissyou:

Ето четвъртия етап от тигрите ми:

Напоследък много ми се шиеше по тях :greeneye:

Назад