Етапи от дървото на Гобленсет

• Началник на темата Началник на темата doci
  • Начална дата Начална дата
Браво и още как! А аз имам удоволствието и на живо да ги видя, наистина са страхотни тези тигри!

doci ама ти вече почти си ги ушила? :clap: А какво става с дървото на Гобленсет? :confused:

Това е последния етап от тигрите:

Решила съм да ги свърша до края на седмицата, че от понеделник да подновя дървото :oops:

Последно редактирано:

От една седмица шия по дървото, но си е трудничко. Няма как да е, след кръстчетата идва малко кофти това 1:1. Но аз съм упорита и ще го свърша някой ден :oops:

Ето какво се получи с дървото:

Започнах това:

Кой знае коя година ще го свърша :oops:

:clap:разкошен гоблен и страхотна рамка си му избрала!Новото ти начинание също е много хубаво :kissyou:

:clap:Разкошотия!За в бъдеще ще коригирам малко цветовете на небето.Но това все пак е Ариадна и то преди да пуснат новите 120цвята!

Благодаря момичета :kissyou:
Санита, в крайна сметка като го сложих в рамка изглежда много добре.

Дървото е много хубаво, но втория гоблен е един от трите в лилаво които много харесвам.Наточила съм се за него, ако можеш показвай етапи.:clap:

Много са красиви всичките ти гоблени. Искам да попитам Дървото 1:1 ли е?
Това дърво ми е влязло много под кожата но нещо не ми стига кураж да го започна:idea:

Да 1:1 се шие. Трудното е само в тревата и дървото :greeneye: Аз мисля да му шия другар, който да сложа на съседната стена от ляво, все едно рекичката която минава покрай дървото идва от този водопад:

Пак доста труден ми се вижда, но ще стане хубав пък.

Айде малко етапчета от мен:
Виолетовия здрач

Двойката в кафяво

И едно Пано с диня полуготово

Всичките ще станат невероятни, и се радвам, че мога и на живо да ги виждам. И направо шапка ти свалям, наведнъж ще изкараш три!:clap::clap::clap:

Назад