Гоблените на Весито

• Началник на темата Началник на темата vessito75
  • Начална дата Начална дата
Весе,бродерията с ленти е много красива,а и ти си се справила успешно.:clap::clap::clap:И аз като tazzzz не мога да събера смелост,въпреки,че имам събрани материали за изработването им.Ако ще правиш демонстрация на някоя среща-там съм:idea:

Соня,ти кажи че идваш пък другото лесна работа.С тия картички сложни дето ми взимаш акъла не ти "вързвам",че не се ориентираш с панделите.
Днес ще се фукам:Флумастера ,който не ми се изпра първия път и се бях притеснила-е изпрах го.:gipsy:И съм готова с Хибискусите:idea:

Благодаря на всички,които разглеждате страничката ми!Думите ви много значат за мен!
Пожелавам ви весели празници!:kissyou:

Весе,ама какви са тия красоти с които ни засипваш;)?
Толкова е красиво всичко,че нямам думи да изкажа възхищението си.
Хибискусите са страхотни:clap::clap:,сега и предстои подобаваща премяна:kissyou:

Е кога успя :confused:
Приказен е станал, бързо го мятай в рамка и го слагай на стената да му се радваш :clap::clap::clap:

Прекрасно гобленче:clap: Хайде сега започвай Хаеда че Дорис ще те изпревари ( последното е шега). :greeneye:

Ама че си фурия!!!:D Ти деца и мъж нямаш лш си:?:, та с гоблени се знимаваш:D Много хубав е станал Дименшъна и как бързо ги шиеш.............:kissyou:

Мама-миа очите ми останаха в тези хибискуси - невероятни са !!! :clap::clap::clap:

Оригинала си е оригинал ....

Мале кога успя да го направиш Дименшъна много си бърза ;)
Голямо съвпадение имам с теб, този гоблен с орхидеите и колибрито и аз мислех да го шия но си обърках поръчката и не дойде сега виждам че ти си го ушила вече а в момента шия последния ти Дим с хибискусите :D явно вкусовете ни са близки.
и всичко останало много ми харесва, наистина БРАВО :clap:
успех с HAED-a :kissyou:

Веси, ти си машина! Машина за изключителни красоти! Дано мъжът ти да оценява какъв изключителен човек си има вкъщи! Поздравления! :clap::clap::clap:
И весели празници!

Ама че си фурия!!!:D Ти деца и мъж нямаш лш си:?:, та с гоблени се знимаваш:D Много хубав е станал Дименшъна и как бързо ги шиеш.............:kissyou:
Пепи, наистина незнам кога намира време!Вчера ги видях с Ванко на Кауфланд, каза, че били и в Градината...тайно подозирам , че Вяра реди лентите през това време в къщи:D.

Точно в 20.00 часа Вяра я слатам да спи,сипвам на мъжо една ракия-съответно напивам го и той заспива да дивана,скръцвам със зъби на Ванката и изчезва в неговата стая и започвам да шияяя.:D
Това в кръга на шегата.Шия предимно вечер и сутрин ако зверчето е в настроение да ме остави естественно.И да си призная Хибискусите ги довърших докато чаках синчето от тренировки.Час и половина в колата на паркинга,сама с тишината и гоблена.Просто мечта.:DКофтито е ,че няма как да нося Хаеда,но си имам минита за тази цел.:D
Благодаря ви за хубавите думи!:kissyou:Бях малко притеснена в началото с това синьо в листата,но стана страхотно!:kissyou:

===И да си призная Хибискусите ги довърших докато чаках синчето от тренировки.Час и половина в колата на паркинга,сама с тишината и гоблена.Просто мечта.===:kissyou:
:DНапълно те разбирам.Аз така ших на паркинга на Перперикон, тогава още не бях се обзавела с гуменки.:D

Браво , Веси ! Цветята са станали ЧУДЕСНИ!!!:clap:
:clap:
Хайде , захващай "Хае-одялото" , че нещо почна да ми доскучава!:confused::greeneye::kissyou:

Назад