Благодаря ви момичета!Засега нищо няма да го правя,че нещо май не ми спори тези дни!Пуснах и в Етапите другарчето му.Ще шия пък каквото стане и после заедно за рамка.Да ви покажа с какво друго се чопля тези дни.
С много красиви неща се разнообразяваш от шиенето.Възхищавам се на хора,които с каквото и да се заемат все успяват да сътворят нещо красиво,оригинално,нестандартно...
На живо да ги видите лентите ... ще ви изтекат очите!!! Аз шапка й свалям как й се занимава и кога намира време!!! Много сложно ми изглежда, но пък страшно ефектно!
Благодаря!:kissyou:Истината е,че се оказа изключително лесно и бързо!Проблема е,че освен китки горе-долу няма какво да се направи.Между другото аз понеже шия изключително вечер ми е много удобно с лентите-не се брои,не се "пулиш"толкова като при гоблените.Абе мързелива работа.
:kissyou:
аз изгледах всички уроци, които намерих в youtube за лентите, и то по няколко пъти, изпробвах туй онуй, но още не мога да се престраша за направя някоя картина. Ти си се справила много добре.