Гоблените на Весито

• Началник на темата Началник на темата vessito75
  • Начална дата Начална дата
Ама той още ли не е готов,какво още му остава.Разкошни орхидеи -бързо го довършвай и със здраве му се радвай.

Благодаря ви момичета!Засега нищо няма да го правя,че нещо май не ми спори тези дни!Пуснах и в Етапите другарчето му.Ще шия пък каквото стане и после заедно за рамка.Да ви покажа с какво друго се чопля тези дни.

Веси, тези ленти са призказни :clap::clap::clap: Останаха ми очите в тях :loveglasses:
На следващата среща трябва да проведеш обучение :D

С много красиви неща се разнообразяваш от шиенето.Възхищавам се на хора,които с каквото и да се заемат все успяват да сътворят нещо красиво,оригинално,нестандартно...

На живо да ги видите лентите ... ще ви изтекат очите!!! Аз шапка й свалям как й се занимава и кога намира време!!! Много сложно ми изглежда, но пък страшно ефектно!

Новите ти начинания са самата прелест. :clap: Очите ми останаха в тази пеперуда - толкова е нежна и красива.:clap::clap::clap:

Благодаря!:kissyou:Истината е,че се оказа изключително лесно и бързо!Проблема е,че освен китки горе-долу няма какво да се направи.Между другото аз понеже шия изключително вечер ми е много удобно с лентите-не се брои,не се "пулиш"толкова като при гоблените.Абе мързелива работа.:D
:kissyou:

лентите са страхотни :clap:

аз изгледах всички уроци, които намерих в youtube за лентите, и то по няколко пъти, изпробвах туй онуй, но още не мога да се престраша за направя някоя картина. Ти си се справила много добре.

Веси прекрасни творби си изравотила всички са мого кросиви.:clap::clap:

Ама това с лентите много трудно бе!:confused:Абсурд аз да мога да го направя! Възхищавам ти се ! :clap::clap::clap:

Назад