относно Милена-стил

• Началник на темата Началник на темата sneji
  • Начална дата Начална дата
аз понеже имам 4-5 големички гоблена и съм доволна, та ми е интересно какви са доводите ви?

Никога не съм влизала в спор, но тук съм съгласна с jumper. Ушила съм 4 гоблена на Казанлъшки гоблен, отделно доста още съм видяла ушити, понеже ги поръчвах за приятелки и един не съм видяла да не е сполучлив!

Да покажа, това са краката на Джулия - комплектовка на кафевите кутии
attachment.php

след рекламация резултата не беше по- добър, само по-светъл, но много грозно в резултат на което пих студена вода за стотина лева и го почнах от схема от нета.
За разлика от doris спрях на време, а тя уши друг ,но резултата хич не е добър, ако тя реши да го снима:confused:

Но темата е за Милена стил

може ли да видя нещо несполучливо?

Само този "резил" ,ще ви покажа , макар че си мислех изобщо да не го "пускам "

Макар ,4е фотоапарата ми е МНОГО добър и не си личи каква "прелест" е балерината ,но всеки който я е видял на живо знае ,4е Не преувели4авам!
Искрено съжалявам ,че си изгубих времето стази " МЕЧКА ПАНДА" с ОБРАТНА ЗАХАПКА
За жалост имам и един "красив " морски пейзаж", но няма нужда да ви развалям ве4ерта!:kissyou::kissyou:

Последно редактирано:
Да покажа, това са краката на Джулия - комплектовка на кафевите кутии
attachment.php

след рекламация резултата не беше по- добър, само по-светъл, но много грозно в резултат на което пих студена вода за стотина лева и го почнах от схема от нета.
За разлика от doris спрях на време, а тя уши друг ,но резултата хич не е добър, ако тя реши да го снима:confused:

Но темата е за Милена стил

А да , това може би е "Джулия - мулатка " ама ние не сме разбрали какво то4но трябва да се получи:confused::D

И за да може да ме разберете по-добре за какво говоря , вижте разликите в телата на двете балерини....
Самата "грация" или по- скоро ДЖУТИСТКА :D

Това ,вероятно, са неща, които са от началния период ,отлично "приватизирани"(друга по-елегантна думичка не мога да избера)и добре си ги избрала.:loveglasses:Радвам се за избора ти:clap:

аз затова питах, че имах планове за още няколко техни гоблена, но балерината е убиец просто. вярвано е, че тези са купувани доста отдавна, последния преди 2-3 години

maleks не я ли видя на националната, то да беше само корсета, сложила си е и маската на Ханибал Лектър
doris извинявай :kissyou:

:D Какъв корсет ,момичета? :crazy:

Тя се нуждае от липосукция или по-точно от пластична операция!:D

Ама , май само ще бърша праха с нея!::D:kissyou:

И колко време я ши?Това е гадно.Толкова труд:(Като знам как трудно отделям ,по-скоро крада време за хобито си.:(

И колко време я ши?Това е гадно.Толкова труд:(Като знам как трудно отделям ,по-скоро крада време за хобито си.:(

:(Не ме питай ! 2 месеца. Мога да шия по 1-2 часа на ден! Ама нали съм си инат изкарах я докрая! :uhhhh:Сега само и се ядосвам!/ Но на живо е още по- зле!/
Добре ,4е има и други фирми за гоблени!:idea:

Охххххххх,:( съчувствам ти,но ти се и възхищавам на "ината",че си я изкарала докрай.:idea:Аз одавна щях да я "замразя " дълбоко или "погреба "плитко,че като се сетя -да я погледна и да се чудя на акъла си.:DОбица на ухото и да не поглеждам повече такива неща.:kissyou:

здравейте и аз уших гоблена Йерусалимската
Св. Богородица на Милена стил и ми остана за още един ,и за втория гоблен не ми достигна само 20см кафяво.Ще ви ги снимам и покажа.Сега шия Конете на водопои,но той е 1:4.

Последно редактирано:
Назад