относно Милена-стил

• Началник на темата Началник на темата sneji
  • Начална дата Начална дата
zdraveite, na vsichki, ot skoro vleznah v foruma i sam mn 6tastliva. az sa6to 6iq na milena stil, no mn sa vdignali cenite. molq nakoi ako ima shemite i legendite na slednite gobleni da mi gi izprati: isus i apostolite-dmc konci 1:4; kova4nicata - dmc 1:4; mostar sa6to dmc konci 1:4. imeila mi e joanna _86@abv.bg. Predvaritelno vi blagodarq i se nadqvam da mi pomognete

Има тема за заявки: Заявки за месец Декември. Там напиши какво търсиш и прикачи картинка на гоблените! И моля те - не пиши на латиница! В тази тема се изказва мнение относно Милена стил,но не се търсят схеми! :)

zdraveite,
ako nqkoi moje da mi pomogne i da mi prati shemite na kova4nicata i isus i apostolite - blagodarq vi predvaritelno

Последно редактирано:
zdravei malcheva, prochetoh 4e si zapo4nala " o, ierusalim" , koito si nabavila blagodarenie na foruma ta zatova i az pisah ako nqkoi ima tezi 2 goblena da mi pomogne kato mi prati shemite im, a kolkoto do latinicata - 6te pi6a na tova koeto mi e po-lesno....

zdraveite,
ako nqkoi moje da mi pomogne i da mi prati shemite ha kova4nicata i isus i apostolite - blagodarq vi predvaritelno

1. Пиши на кирилица!
2. Има тема за заявки, където трябва да потърсиш с картинка и имейл адрес!
3. Писала си тук същото преди два дни и даже колежка ти е отговорила какво трябва да направиш!
ПЪРВО ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО И ПОСЛЕ ПУСКАЙ ПОСТОВЕ!!!

ЕТЪРА ОТ МАЙ/2011 Г.

ИМА ГРЕШКА В СХЕМАТА И ЗНАЦИТЕ НА ЕТЪРА ОТ МАЙ/2011 Г. НА ЕДИН ЗНАК СА ПОСОЧЕНИ ДВА РАЗЛИЧНИ ЦВЯТА. АКО НЯКОЙ ГО Е ЗАБЕЛЯЗАЛ ТОВА НЕЩО И ИМА ВЕРНИТЕ ЗНАЦИ И СХЕМА, МОЛЯ ДА МИ ГИ ИЗПРАТИ!:idea: Схемата е от списанието на МИЛЕНА-СТИЛ.

Ако наистина има такава грешка обади се на телефона им или пиши на имейла в сайта им.Винаги се поправят и пускат вярна легенда в някой от следващите броеве.

Както се казва"Ще се сетиш!".Не напразно се мъчим да ви обясним,че "Милена"е плагиат,крадла и нищожество.Ама кой да те разбере....Като е некадърна да си прави собствени дизайни,поне да не се пъчи с чуждия труд,да сведе смирено празна глава и да си побликува ако иска краденото или да си прави комплектите с крадени модели мълчешком.Има доста фирми,правещи комплекти и издаващи списания със схеми,но не се бият в гърдите,че са дизайнери.Само две утвърдени дизайнерски фирми има в България и това са "БЪлгарски гоблен"на Р.Бакалова и "Солария"на Стоянка.Е,навъртат се и недорасляци,но само на тези две фирми дизайните и схемите са направени абсолютно професионално,мислейки за труда на този,който бродира,а не да прекараш една картинка през програмата и чакаш на мазохисти да я избродират.

Ха ,ха кажете го на тези които направиха домовете си изложбени зали на оригинални гоблени "милена стил" като Възкресението номер 978 , ковачницата номер 3546 ооо ,не не се наемам да изброявам оригиналните им дизайни.

Както се казва"Ще се сетиш!".Не напразно се мъчим да ви обясним,че "Милена"е плагиат,крадла и нищожество.Ама кой да те разбере....Като е некадърна да си прави собствени дизайни,поне да не се пъчи с чуждия труд,да сведе смирено празна глава и да си побликува ако иска краденото или да си прави комплектите с крадени модели мълчешком.Има доста фирми,правещи комплекти и издаващи списания със схеми,но не се бият в гърдите,че са дизайнери.Само две утвърдени дизайнерски фирми има в България и това са "БЪлгарски гоблен"на Р.Бакалова и "Солария"на Стоянка.Е,навъртат се и недорасляци,но само на тези две фирми дизайните и схемите са направени абсолютно професионално,мислейки за труда на този,който бродира,а не да прекараш една картинка през програмата и чакаш на мазохисти да я избродират.

Ха ,ха кажете го на тези които направиха домовете си изложбени зали на оригинални гоблени "милена стил" като Възкресението номер 978 , ковачницата номер 3546 ооо ,не не се наемам да изброявам оригиналните им дизайни.

а

Написаното от andi показва принадлежността й към фирмата на М.С. andi, направи справка в речника за съдържанието на думичката "оригинал". Ако имате самочувствие на "Дизайнер" покажете собствена разработка, нещичко, което не е разработвано преди това и следете дали някой от форума ще го ушие. Афиширайте се преди това. Успех

Явно не съм била разбрана правилно: вие сте пропуснали моето ха,ха, а аз съм пропуснала кавичките.Тази фраза ме обижда "Написаното от andi показва принадлежността й към фирмата на М.С." Никога не бих се изказала ласкаво за фирма която залага на баналността.а колкото до оригиналността на гоблените на М.С. единственния начин да претендираш за авторство над нещо перфектно направено е като го развалиш и превърнеш в жалко подобие на оригинала.Представила съм се тук http://www.goblenite.org/showthread.php?t=1670&page=16 Желая ви прекрасен ден!

c

Явно не съм била разбрана правилно: вие сте пропуснали моето ха,ха, а аз съм пропуснала кавичките.Тази фраза ме обижда "Написаното от andi показва принадлежността й към фирмата на М.С." Никога не бих се изказала ласкаво за фирма която залага на баналността.а колкото до оригиналността на гоблените на М.С. единственния начин да претендираш за авторство над нещо перфектно направено е като го развалиш и превърнеш в жалко подобие на оригинала.Представила съм се тук http://www.goblenite.org/showthread.php?t=1670&page=16 Желая ви прекрасен ден!
Съжалявам за недоразумението.:( За Вашето творчество само адмирации!

Анди,напълно съм съгласна с теб!Вилер,Гобленсет,Рогоблен,Златно руно,Вервако и т.н.и т.н.-все е на "М-стил" и сме много горди!(иронизирам!!!!)
Ама за някои "М-стил"е като панацея,нищо,че оригиналите са оакани до немай къде,за да не я сгепсат за авторското право.И то защо въпросната"дизайнерка" е толкова велика?!Защото предлага комплекти с Ариадна.А е толкова елементарно сам да си превърнеш ДМЦ-то или Анхор-а в Ариадна!Така поне си запаваш оригиналната схема и колорит.А на самата фирма не й е много чиста работата,виж това дело,шества из нета:
http://www.adms-pv.bg/spravki/dela/SD/0161d808/834b0708.HTM

Купувам от време на време ГБ, заради българските пейзажи.В брой от миналия месец, се натъквам на една приятна схема с двама млади и очевидно влюбени.В брой от този месец какво виждат очите ми, как се възрадва сърцето ми - още един подобен гоблен - очевидно серия.Викам си - аха правим вече все повече собствени модели, че и хубави.Тази ми радост продължи до днес, когато в руски сайт откривам пренабор на въпросните схеми, качени през далечната 2009 година.

В следващите броеве очаквайте останалите от серията :)
И изобщо не се притеснявайте, ако цветовете са сменени.Това е собсвен дизайн все пак.

Добър ден на всички любители на гоблените,
аз шия от скоро,но използвам само "Милена стил". Използвала съм и готови комплекти и съм си сглобявала сама гоблени с конци "Ариадна" както пише и в самото списание "Галерия бродерия".
Винаги са ми стигали конците,цветовете са страхотни,да понякога панамата не е разграфена,но това не е никакъв проблем,дори мои приятелки,които също шият отдавна се впечатлиха от от това което ми се получава и започнаха също да използват тази фирма. Имат страхотен асортимент и наистина се получават големи красоти, всеки може да пробва, цените са им повече от достъпни и това ми допада най-много :clap:
Благодаря на всички за вниманието и се извинявам ако съм засегнала някой,но това е моето мнение,хубав ден

Майка ми започна гоблен по тяхна схема с конци Ариадна, но когато сравни цветовете в картинката с цветовете, чиито номера бяха дадени в самата схема.... Ами, червеното беше розово, синьо-сивото беше зелено-синьо... Добре, че бяха дадени номера и в ДМЦ. Купихме ги и вече цветовете бяха както си трябва. Не знам с каква програма са ги конвертирали, но явно не е от най-сполучливите.

Преди време видях техен гоблен представляваше коне на паша, до този момент не знаех, че има светло зелен кон. Според техните дизайнери изглежда има.

Шила съм една от африканките, които пуснаха в списанието. Няма нищо общо със снимката в списанието.

Дали ще си купя техен гоблен или ще шия по тяхна схема, категорично не.

Аз съм бродирала два гоблена от тази фирма и не съм имала проблеми,дори се учудих на това,което сте написали.Карате ме да се позамисля,момичета,да не изгоря и аз някои ден.

Назад