Мъниста-manka,koko5,Triana`,jivi и други........

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Triana`дръвчетата ти са фантастични ,брезичките са като живи. Страхотна красота си сътворила.Направо нямам думи:shock::clap::clap:

Невероятни красоти сте създали!!!:loveglasses::clap:Аз с моето скромно едно дръвче направо ме е срам да го покажа:-|.Триана ,интересно ми е да споделиш със какво си увила стеблата на дръвчтата?:confused::kissyou:

Момичета,страхотни красоти творите с мъниста:clap::clap:В тая страничка човек може да се зареди положително:kissyou:

Момичета Вие сте страхотни и сте създали невероятни творби.
Поздравления от мен.

Поздрави :kissyou:

Триана, Коко и вие ми събрахте погледа...:clap::clap:
Имайте милост момичета....като показвате това...и аз искам такива красоти -как се правят искам всичко да пробвам
Вие сте като цветни феи...и тричките-Манка, Коко и Триана :clap::clap::clap:

Ле-ле невероятни красоти сте показали.:clap: Аз все още се уча и сигурно скоро няма да ви настигна. :no:

красота

:shock:няколко дни не бях влизала в тази прекрасна страничка, по принцип обожавам бижута и все следя манистените красоти на manka:flower:,а сега като разгледах и другите какво творят останах с отворена уста,момичета много сте сръчни ,възхищавам ви се ,невероятни красоти сте създали:kissyou:

:clap::clap:Много пъти се връщах на тази страничка и все не намирах достатъчно силни думи да изразя възхищението си от изобретателността ви и сръчните ви ръце, но имам един въпрос - защо досега крихте тази красота от нас?:flowerlove::flowerlove::blueflow:

М да, странни неща се случват.Като това да се разпиша в мънистената тема.

Ето го моят първи опит.Ще се запитате какво е това? Добър въпрос. Снимката наистина не е качествена, но не се притеснявайте, това не е главната причина да не разпознаете това великолепно творение ;)

:clap::clap::clap:момичета, толкова невероятни неща сте показали. Аз правих няколко жалки опита но все не ми харесва крайния резултат и за сега съм ги оставила ....... но ще видим до кога.:confused:

Manka, Triana, koko5, маправо ми останаха очите във вашите творения - толкова красота и изящество. Прекрасни са...Браво
:clap::clap::clap:

М да, странни неща се случват.Като това да се разпиша в мънистената тема.

Ето го моят първи опит.Ще се запитате какво е това? Добър въпрос. Снимката наистина не е качествена, но не се притеснявайте, това не е главната причина да не разпознаете това великолепно творение ;)

Творението е много хубаво ,а важното е човек да има въобръжение:D

Здравейте,завладяна от мънистените красоти показани от вас реших и аз да се пробвам.Искам да Ви покажа моя първи опит в правенето на дръвчета от мъниста,определено няма да е последен .Има какво още да се желае ,но има време да се науча.:kissyou:

Последно редактирано:
jivi Много ти е хубаво дървото:thumbup:,да ти е честито,добре дошла в мънистения отбор:kissyou:
Само да си свърша и за новогодишните подаръци,и ще си довърша моето,че го почнах,но времето все не ми достига за съжаление:idea:
Би ли казала от какво ти е направен ствола,че не го виждам добре така?
А като реша да видя картинката,радикала го дава празно поле.

Много благодаря Манка.Ствола съм го увила с "флорна лента"идеята я взех от руските форуми там така я пишат,използва се в цветарските магазини.Много ми се искаше да не е зелена ,но за съжаление тук само тази намерих.Когато се понауча да правя дръвчетата ще се пробвам да направя ствола от гипс и лепило,но и така не е лошо на мен ми харесва.
Оносно снимката това ми е първия опит с радикала и това се получи.

Назад