Мъниста-manka,koko5,Triana`,jivi и други........

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Много е хубаво дръвчето.А на мене радикала ми го отваря,но не се вижда много ясно.На живо сигурно е още по-хубаво,като се има напредвид ,че на снимка не се вижда цялата красота на мънистата:clap:

Благодарение на Manka виждаш дръвчето,тя беше така любезна да ми обясни как става номера .
Снимката не е много ясна, защото само с такава техника разполагам за съжаление.

С каквото и да се снима на живо съм сигурна ,че е още по-хубаво.:thumbup: Мойта техника е само телефон:shhh:

Хайде и аз да покажа вторият си опит да направя дръвче. Не показвам първият, защото ще умрете от смях. :D

Хайде и аз да покажа вторият си опит да направя дръвче. Не показвам първият, защото ще умрете от смях. :D

Оххх,оххх,оххх, ама само красиви неща показвате,искам да имам четири ръце:(
Страхотно оформление си му спретнала,супер е:clap:
А твоя ствол от гипс ли го прави,или нещо друго:confused:
Питам и теб,понеже събирам идеи за моето,ако въобще го довърша......

Момичета,

Нямам думи за да изразя възторга си от красотата,която сте сътворили!
Не си спирам РС-то и само прескачам от тема на тема.Какво ли не видяха старческите ми очи.Радвам ви се от сърце.Едно време разглеждах работите на мама и се чудех как ги е ушила, а сега виждам,че има и още по-красиви неща.Аз съм само едно бледо копие.
Бъдете живи и здрави и ни радвайте с все нови и оригинални неща.Голяма работа е българската жена!
:kissyou:

Момичета, перфектни сте!

От къде я намирате тази фантазия и това невероятно съвършенство в изработването на тези красиви мънистени бижута?:idea:

Възхищавам ви се! Гледам и се опитам да си ги представя в действителност!
Всички знаем, че мънистата не са фотогенични!

:hello:да ви покажа моето второ дръвче,както вече ви казах няма да си остана само с едно.Клончетата на третото вече са готови ,но няма да го довърша сега,обезателно трябва да си намеря кафява флорна лента,4е тази зелената не ми е много по-вкуса:confused:

Не си падам много по цветята, но такива и аз бих отглеждала. :D:D Всички са хубави, :clap::clap::clap:, но най ми хареса зюмбюла.

Покланям се пред майсторството ви, момичета! Сътворили сте невероятни неща от мънистата. (Аз нямам нерви за такова изкуство:D)

Назад