Мъниста-manka,koko5,Triana`,jivi и други........

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Страхотни бижута. Съжалявам, че ни ги видях на живо. Много оригинални са. Поздравления за майстора. Ти си изпечен бижутер, направо човек да ти завиди.

Марианче, от толкова много красота ми се замая погледа!:flowerlove:

С това ОГРОМНО :heart: ти пожелавам всичкото това щастие ,което си дарила на хората да ти се връща многократно!:kissyou:

Невероятно красиви са всичките ,благородно завиждам на всички които са ги видяли на живо :clap::clap::clap:

Да ви покажа и една камбанка,това ще ми е първата и последна :confused: затрудни ме схемата,малко объркваща е за мен поне,но исках да имам,и ето я и нея-
Преглед на прикачен файл 138692

Сега ще потърся някакви други новогодишни играчки да пробвам,но камбанка вече твърдо НЕ.
И да се разтоваря набързо преди малко си направих на обикн. панама една снежинка.До сега само на панама за мъниста съм ги шила,и затова не ги харесвам така,със сигурност ще има втори опит,но вече на панамата,предназначена за тях:idea:
Преглед на прикачен файл 138693

Мариянка,камбанкат е перфектана:clap:,ннннно наистина си е много врътнята в нея:DСнежинката е много нежна и ефирна:clap:,а ти в къщи да нямаш цял склад с мъниста:idea::blueflow:

Прекрасни мънистени творения. :clap::clap:И тази снежинка - толкова е нежна... Манка, след толкова много сътворени от теб бижута си мислех, че повече никога няма да погледнеш мъниста, но явно тази "треска" продължава да те "тресе". Продължавай в същия дух, а ние ще се радваме на творенията ти!!!:kissyou:

Склад чак не:D ама лека по-лека натам отива работата.Това да пробваш,онова да пробваш и все купувам разл.мъниста,перли и т.н.Сега съм вълна коледни играчки.
Адашче,не стига че не спирам с тях,ами и нещо гоблените съм изоставила,но трябва да се стегна,че Коледа идва:idea:
И на двечките :kissyou:

:eek:аз и със снежинката нямаше да се преборя, а за всичко останало да не говорим. Камбанката е страхотна, както и всички твои мънистени бижута!:kissyou:

:kissyou: прекрасни са твоите мънистени изработки от снежинката чак ми стана снежжжно и студено:D,много е нежна и красива:flower::kissyou:

Много красиви неща си направила направо ми останаха очите как успяваш незнам .Много успехи и за напред:gipsy: немога да им се нагледам.Браво:clap::clap::kissyou:

Манка, камбанката е станала много интересна, а снежинката - супер нежна и комбинацията бели мъниста на розова панама е 6+!!!! Не знам защо не ти харесва как се е получило на обикновена панама за бродиране, лично аз я намирам за страхотна!!!!
За пръстените да не говорим- разкошни са всичките до един!!!!

:clap::clap::clap: Мнооого красоти има пак в тази темичка, цял бижутериен завод - кога успя да изработиш толкова много бижута и сувенири, а най-учудващото е че не са ти омръзнали. Прекрасни са всички така като ги гледам на снимките, а предполагам на живо десетократно по красиви.:clap::clap:

Невероятна красота!Приказни са тия пръстени,гривни...камбанката също е много нежна и хубава!Поздравявам те!:clap:

Мариянче камбанката е много красива и не се заричай ще направиш и други.Всичко което е излязло то ръцете ти е перфектно.Аз още не съм се похвалила на приятелките си за пръстенчето защото не сме се виждали и понеже не нося бижута съм си го закачила на компа да си го гледам всеки ден.Благодаря за подаръка и бъди все така лъчезарна.:kissyou::kissyou::kissyou:

Този следобяд с kara52 имахме удоволствието да видим малка част от красотата създадена от нашата Манка:idea:
На първата снимка са пръстенчетата за Надето - внучката на Кара, а на втората са тези, предназначени за бойната група гобленарки от Сливен. Снимахме ги преди всеки един от тях да си намери нов притежател! Всичките са много по- красиви в действителност, но нали знаете, че мънистата не са мн фотогенични:D
Манка, благодаря за приятната изненада!:kissyou:
Преглед на прикачен файл 138914

Преглед на прикачен файл 138915

Последно редактирано от модератор:
Манка, след всяка твоя мънистена красота ме оставяш с отворена уста пред монитора :D всички са прекрасни, страхотна си!!!!! :clap: :clap: :kissyou:

Мънистена магия! От къде черпиш толкова много идеи?! Притежаваш голямо богатство - златни ръце!

След като и аз се мъчих с едни перли, мога да оценя какъв труд и най-вече творчество си вложила в твоите мънистени красоти. Наистина са страхотни, приеми най-искреното ми възхищение и :clap::clap::clap:

Толкова съм разсеяна,че чак днес сутринта видях че Камито е сложила снимките,и вече са получени :clap::clap:
Да са ви честити момичета:kissyou:

И за вас всички писали тук една огромна :kissyou:

Последно редактирано:
Назад