Мъниста-manka,koko5,Triana`,jivi и други........

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
megim , Мимка благодаря ви за снимките и на вас:kissyou: добре че сте вие,че аз явно съм била доста разсеяна,щом не съм си ги снимала за мен:D

И да си призная сега,че страшно приятно ми беше,като ви ги подарявах,но съм си малко "особено човече" и много рядко си показвам чувствата,с удоволствие бих ги раздала всичките до един,ако имаше още желаещи:idea: но нищо идват празници,ще си попътуват из страната,няма да ги държа я,те са наречени за вас.

springday Моделите са от нета,но вземам примерно една схема и го направя пръстена,после вече идва моето мислене,покрай тази една схема,правя може би около 10-15 пръстена подобни,разменям места на перли,мъниста и т.н.Дано си ме разбрала,че много не съм по обясненията.Взела съм може би около 20 схеми,сега си разгледах нещата,другите са си мое дело:confused: май доста ми се е развинтила фантазията:D направих около 100 пръстена до сега.
Нямам идея,как бих могла да правя бизнес с тях,но нещо не е по моята част,на мен ми дай да подарявам,май не ставам за другото,но все пак ще си помисля.

Последно редактирано:
Мариянка,прекланям се пред златните ти ръце и ГОЛЯМОТО ти сърце раздаващо радост на хората:kissyou:Всичко което си приготвила за подаръчета е повече от перфектно:clap::kissyou:

:clap::clap::clap:Прекрасни творения,всички са толкова нежни и красиви.Това са си произведения на изкуството.Много се радвам се за теб,защото и аз работя с мъниста,но правя дръвчета и цветя.Най-после една колежка по мъниста.Поздравления :kissyou::flowerlove:

Манка,а пък на мен ми беше съвестно ,че си взех два....
Но много ми отиват и двата, колежките ми завидяха....
Много ти благодаря още веднъж!!!!

Каквото и да кажа няма да е достатъчно ,невероятна си .Поздравления за труда и за голямото сърце :kissyou::clap::clap::clap:

Моделите са от нета,но вземам примерно една схема и го направя пръстена,после вече идва моето мислене,покрай тази една схема,правя може би около 10-15 пръстена подобни,разменям места на перли,мъниста и т.н.Дано си ме разбрала,че много не съм по обясненията.Взела съм може би около 20 схеми,сега си разгледах нещата,другите са си мое дело:confused: май доста ми се е развинтила фантазията:D направих около 100 пръстена до сега.

Ето ти имаш талант, дарба... тука, ако искам да се науча трябва да платя доста. Сигурно имаш някоя идея, аз бих ти предложила да пробваш в ибей, вярно по-евтино се продават нещата там но ако ти предлагаш продукт и той се харесва можеш да си докараш допълнително. Реших да се поразровя малко за мъниста да видя предлагат ли се много разновидности и останах с пръст в устата :baby: поствам линка;
http://www.beadsdirect.co.uk/Semi-Precious+Beads.htm

Манка,
и аз да ти благодаря за гривната и пръстена - не ги свалям и всички които ме видят ми ги разглеждат с удивление.
За мен ти си невероятен творец и страхотен човек!

Прекрасни красоти излизат изпод сръчните ти пръсти!Поздравления за добрият вкус и фантазията!

Чудесни са мънистените бижута!И страшно съжалявам,че не можах да присъствам на срещата във Варна и да ги видя!!:clap::clap:

Страхотни бижута :clap:. Видях твой пръстен на живо на ръката на Sissak. Признавам си - завидях и благородно :shy2:

Manka благодаря за подаръците на срещата :kissyou: ето малко снимки на твоите страхотни творения показани във Варна

За всички,които ми изпратихте снимки,и за тези,които сте писали
тук милички хиляди
a5f1f7b41d71db7931215b4e32206fa5.gif
a5f1f7b41d71db7931215b4e32206fa5.gif
за вас.

Манка, съжалявам, че не можах лично да видя красотите, които си сътворила. Така на снимките изглеждат прекрасно, а представям си колко са хубави в действителност:clap::clap::clap:

красота

:kissyou:страхотни бижута:flower:като ги гледам и:cry::cry:предполагамNIA ти е предала,че поради независещи от мен причини не успях да присъствам на тази прекрасна среща и да успея да ви прегърна силно и на живо,миличка аз съм страшно впечатлена от вниманието ти към всички съфорумки , да зарадваш с такива красоти сътворени от ръцете ти ,прекланям се пред твоята сръчност ,а и момичетата заслужават да си красят ръцете ,нали и те правят изкуство с тях:kissyou:

Пфф, Манка, изложила съм се и всички твои прекрасни творения са ми размазани. Имам само една по-прилична снимка - тази , останалите са ми в мулти-то.

Пфф, Манка, изложила съм се и всички твои прекрасни творения са ми размазани. Имам само една по-прилична снимка - тази останалите са ми в мулти-то.

Еее нищо де,благодаря все пак,разгледах и в мултито ти,ама пак са размазани,да знаеш че е от онова нещо,дето те питах за фотоапарата,за какво служи:D нищо здраве да е,други ще направя и като се видим другия път,ще им направиш по-хубави снимки:idea:

kaktos456 много исках с теб и скорпиончето да се запознаем,но уви разбрах че няма да стане:( живот и здраве,догодина ако е писано,ще се видим :kissyou:

Искам и аз да ти благодаря отсърце за пръстенчето, което блести и на моята ръка.Ходих на кафе и мои познати с любопитство ме питаха за пръстена ,а аз несварих да им обяснявам,че е чак от Бургас.Ох пак ми се насълзиха очите:loveglasses:Сега съжалявам,че ме досрамя да си взема още някой.И тайно ще се надявам,че догодина на другата национална може да се здобия и с гривничка.Благодаря ти отново:kissyou:

Манка, прекрасни бижута си изработила. Много съжалявам, че не присъствах на срещата и не видях всичките красоти на живо, но видях твой пръстен на ръката на Юра. Страхотен е. :flower:

Назад