Мъниста-manka,koko5,Triana`,jivi и други........

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата

manka

Гобленар
Модератор
Тук ще си слагам мънистените дребосъци,ако някой иска да си слага и той неща,които е изработил с мъниста,да заповяда,аз ще сменя после заглавието на темата,да стане обща:idea:
Тъй като вчера обещах,да ви покажа какви работи вечер правя,докато си почивам
Почвам с гривните,само че още не съм и сложила закопчалките,така че за сега без тях ще ги гледате.
Снимките ужасни естествено.Почвам-

Продължаваме с пръстените,май взеха да ми харесват и ги понатрупах....

Давам де,ама радикала нещо се бави.....

Пак пръстени-

Този комплект съм го запланувала за подарък-

А този вече е подарен-

За сега толкова,след няколко дена повече.......

Няма стига толкова,свършиха,аз да не съм поточна линия:D

Няма стига толкова,свършиха,аз да не съм поточна линия:D

Май си, така като гледам с какво разполагаш в момента и като си представя колко може би си подарила. Момиче ти умора нямаш ли, или както казват старите хора на шега "Докато си почиваш изнеси камъните от лозето" , че и ти докато си почиваш вечер от работа - пак работиш :D, моля те по-малко си почивай.

:clap::clap:Големи красоти си сътворила, оформяш се като бижутера във форума. Много са финни и гривничките и пръстенчетата.:kissyou:

Манка, макар и с не много качествени снимки се вижда какви красоти си сътворила, гледах ги, гледах прекрасни!!!! Наистина може да ги предложиш някъде и да започнеш мини производство!!! Всичко е прекрасно!!!! :clap: :loveglasses: :clap:

:clap:O,за кратко време колко нови неща си изработила:clap:Яйца ,пръстени гривни,колиета и цели рокли от мъниста ,ако видя няма да се изненадам:D
:thumbup:Успех,а аз ще следя и се радвам:D

Май вече е време да си сложа и новото попълнение:confused:
Ще помоля,който ми е снимал всичките пръстени да ми ги сложи в темата,че аз в бързината съм забравила
Много ще съм му благодарна:kissyou:
А ето какво остана само при мен-

А това са малко гривни-

Manka, това бяха разкошни, миниатюрни творенийца - толкова красиви и разнообразни! Майстор си! :thumbup:

Адаш, ти направо ме хвърли в оркестъра!!!! :shock:Кога успя да направиш всичко това? Ти да не си била в отпуска последния месец?:D И сега без майтап, всичко е толкова красиво! Прекланям се пред майсторството ти и огромния труд, който си положила, за да зарадваш участничките в срещата!:clap::clap::kissyou:

Снимките са малко некачествени, но произведенията, които са на тях са разкошни. Благодаря за подаръка, беше много хубава изненада. :clap:

:clap:Манка останах без думи от видяното:loveglasses:
красота навсякъде. Моделите ти ли ги измисли? Страхотни дизайни.
Помисли си хубаво дали не можеш да направиш бизнес от това, поне опитай от... опит глава не боли.

Невероятно!!!:clap: Аз съм манячка на бижута...и това,което видях наистина ми хареса много.Кога имаш време.....аз едва смогвам да си оставя време за гоблените...ако почна и да нижа мъниста...ще ме изгонят от къщи :D Желая ти успех!!! Наистина са прекрасни ::clap::clap::kissyou:

Манка, благодаря ти много за прекрасните подаръци, с които ни зарадва :kissyou: Не мога да им се нарадвам и нагледам
Така и не успях да снимам моите като хората, но имам няколко общи снимки от срещата
[URL=http://radikal.ru/F/s44.radikal.ru/i104/0910/c5/0c31958a541a.jpg.html][/URL]
[URL=http://radikal.ru/F/s46.radikal.ru/i114/0910/c2/894c6f284e27.jpg.html][/URL]

Назад