Наистина е страхотна!!! Това ми е любимата икона на Солария. Заслужава си всяко бодче! А твоето изпълнение е перфектно! Ще чакам с нетърпение да я видя завършена и в рамка!
Прекрасна икона! Не се притеснявай, че няма да можеш да я завършиш тази година, нали и за догодина трябва да си оставим работа Но съм съгласна с момичетата, че с твоите темпове съвсем скоро ще я видим в готовите!:idea::kissyou:
Благодаря Ви момичета ,че надникнахте в етапите ми :kissyou:
Малко ме надценявате , в последно време все по-малко време отделям за любимото хоби , но ....когато стане
И да бързам и да не бързам , ще стане готов другата година.
Шия го 1:1 на Аида 18 с три ката конец.
Цял месец преди да я започна се чудих с какав бод и на каква панама да шия , 1:2 най лесното на разграфена стандартна панама ,размерът щеше да е 54 х 72 см . и ми изглеждаше много голям за икона , 1:1 на разграфена панама - 27 х 36 - много малка и реших нещо по средада на Аида 18 и не съжалявам , на живо изглежда добре .
:clap::clap::clap:Много хубава икона.Поздравления.Ти винаги бродираш красиви гоблени.Златни ръце имаш.Пожелавам ти успешна Нова година и много здраве.:kissyou:
Прекрасна е, Росе! :clap::clap::clap: А и изборът ти на панама е повече от сполучлив. И аз като теб си избирам вида бод и панама според размера, който искам да ми се получи. С нетърпение ще чакам да видя тази икона в темата ти с готовите.:kissyou:
Роси има няма месец и е готова.Браво.:clap::clap:И аз шия бързо но ти бие рекорда.:kissyou:
Пожелавам ти една прекрасна Нова година със сбъднати мечти и много здраве.:wine:
Резултата е чудесен. Браво за избора. А на 18 каунт с 3 ката конец се получава много добре - аз напоследък шия така. Няма да се учудя ако на първи е видя в готовите. :kissyou:
Чудесно се получава!!!Абе многоооооо хубави цветове в тези рогогоблени -почнах да се изкушавам дали да не ушия нещо тяхно.Купуваш ги от някъде или правиш поръчка в нета?и за какъв етап говориш -та ти си ушила половината от гоблена .
Ехееее ти си го пресполовила, браво :loveglasses:
Доста съфорумки шият Рогоблен и аз останах с много добро впечатление от техните гоблени, много хубави цветове