етапите на rositsa

• Началник на темата Началник на темата rositsa
  • Начална дата Начална дата
Роси резултата е прекрасен.Аз много си ги харесвам на рогоблена.И този и прекрасен.Шии и после ще даваш схемички.:D:kissyou:

Няма проблем Лили ще давам :D Този ми е от колективната поръчка , за което благодаря на jumper , но го започнах на Аида 18 с три ката конец и не ми стигат конци което значи ,че ще "хвана " и номерата на конците

Стази скорост за кога показваш етап.Кога го започна ,кога го преполови.А за цветовете и аз съм на мнение ,че са много добре подбрени.Голяма красота са тези Рогоблени.

Ухаа,супер е този Рогоблен:clap: отдавна искам и аз да почна един от тях,тъй като си го купих в една от поръчките,но не знаех дали ще ми стигнат конците,тъй като и аз като теб щях да го шия на 18 с три ката конец.Я кажи наистина ли няма да ти стигнат конците?:confused: за да знам въобще да почвам ли.

Ухаа,супер е този Рогоблен:clap: отдавна искам и аз да почна един от тях,тъй като си го купих в една от поръчките,но не знаех дали ще ми стигнат конците,тъй като и аз като теб щях да го шия на 18 с три ката конец.Я кажи наистина ли няма да ти стигнат конците?:confused: за да знам въобще да почвам ли.

Манка , по малко от половината съм ушила и усещам ,че няма да ми стигнат , на обяд оставих мострите в магазина за конци да ми напасне цветовете ,след работа ще мина да видя какво е направила ,
аз шия и доста хлабаво , но със сигурност няма да стигнат , ако искаш като уточня мога да ти пратя номерата , но ще са от различни марки , казах и най близките цветове да ми търси , без значение марката конци.

Роси, много много хубав става! И аз започнах една есен на Рогоблен, също на айда 18, но в момента съм я оставила, защото пък на мен качеството на конците не ми харесва. :( Не знам... сигурно аз съм единственият такъв чешит, но ще го ушия с ДМЦ. Вече си направих ключ. :idea: Иначе за цветовете не мога да кажа лоша дума-много добре са обагрени! Дано новите цветове ти паснат и да го довършиш успешно! :kissyou:

Благодаря за отговора Роси,не не аз не искам номерата,само искам като завършиш гоблена,да ми кажеш дали наистина не са стигнали конците:confused:

Роси, много много хубав става! И аз започнах една есен на Рогоблен, също на айда 18, но в момента съм я оставила, защото пък на мен качеството на конците не ми харесва. :( Не знам... сигурно аз съм единственият такъв чешит, но ще го ушия с ДМЦ. Вече си направих ключ. :idea: Иначе за цветовете не мога да кажа лоша дума-много добре са обагрени! Дано новите цветове ти паснат и да го довършиш успешно! :kissyou:

Freeky и на мен не ми харесват изобщо качеството на конците , аз шия само с DMC или anhor , тези румънските са много тънки и "остри" някакви ми изглеждат , но си го поръчах и половин година му се каня та ще си го довърша :D

И аз така-само ДМЦ. Досега не съм шила с Анхор, но бих шила. Ами по принцип не обичам да зарязвам гоблен, но за тази есен съм склонна да чакам само и само да я направя както трябва, че много ми харесва.
Дано наистина ти напаснат успешно конците. Желая ти успех!! :kissyou:

:clap::clap::clap:Роси ,просто нямам думи за тази красота....Изкуших се и аз покрай твоята и на други момичета красоти да си поръчам нещо на Рогоблен,но ми се струва ,че няма да има повече общи поръчки:( (и с право).Но нали пък вашите ще ме радват?:D

Чудесно се получава :clap::clap::clap:
А следващият етап, като гледам ще е в готовите................

Страхотни цветове и изпълнение!:clap::clap:Наистина се получава красиво - една цветна феерия!

Рози в това етапче има ли от новите конци (напаснатите)? Дано не прозвучи лошо това, просто питам информативно :idea: Много добре се получава

Рози в това етапче има ли от новите конци (напаснатите)? Дано не прозвучи лошо това, просто питам информативно :idea: Много добре се получава

Няма , все още имам от румънските , мисля ,че ако се шие по-икономично конците от комплектовката ще стигнат , но вече си имам и ключ

Последно редактирано:
Назад