rositsa
Гобленар
Роси резултата е прекрасен.Аз много си ги харесвам на рогоблена.И този и прекрасен.Шии и после ще даваш схемички.:kissyou:
Няма проблем Лили ще давам
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Роси резултата е прекрасен.Аз много си ги харесвам на рогоблена.И този и прекрасен.Шии и после ще даваш схемички.:kissyou:
Ухаа,супер е този Рогоблен:clap: отдавна искам и аз да почна един от тях,тъй като си го купих в една от поръчките,но не знаех дали ще ми стигнат конците,тъй като и аз като теб щях да го шия на 18 с три ката конец.Я кажи наистина ли няма да ти стигнат конците?за да знам въобще да почвам ли.
Роси, много много хубав става! И аз започнах една есен на Рогоблен, също на айда 18, но в момента съм я оставила, защото пък на мен качеството на конците не ми харесва.Не знам... сигурно аз съм единственият такъв чешит, но ще го ушия с ДМЦ. Вече си направих ключ. :idea: Иначе за цветовете не мога да кажа лоша дума-много добре са обагрени! Дано новите цветове ти паснат и да го довършиш успешно! :kissyou:
Страхотни цветове и изпълнение!:clap::clap:Наистина се получава красиво - една цветна феерия!
Рози в това етапче има ли от новите конци (напаснатите)? Дано не прозвучи лошо това, просто питам информативно :idea: Много добре се получава