От кухнята на Джемма

• Началник на темата Началник на темата Djemma
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
не бях влизала от известно време във форума
леле, Djemma, как успяваш да направиш толкова много неща

И аз това се чудя. Особено на празниците колко неща приготвя! :shock: Мен нещо напоследък ме беше хванал мързел да готвя, ама откакто влизам тук, взе да ми идва музата. :wink:

и аз от известно време сам си загубила вдъхновението и ме е стах да не ме обхване отново, защото сам на диета

:oops:

Джема, и аз да се присъединя към всички, които ти изказват благодарности за рецептата за желирани яйца /и не само/. На този Великден май всички сме правили от тях и аз като останалите предизвихах фурор като ги занесох, защото бях на гости.

джема,

Джема, :D :D :D не е честно,с тия рецепти на всичкото отгоре и със снимка .мислиш ли за хората на ди ета :cry: :cry: :cry:
шегувам се разбира се .рецептите и изпълнението всичко е прекрасно и апетитно :clap:

ДЖЕМА,

ДЖЕМА, АКО СЪПРУГЪТ МИ ВИДИ РЕЦЕПТИТЕ И СНИМКИТЕ КЪМ ТЯХ ,ГАРАНТИРАНО МИ Е КОНСКОТО ЗА ЕДИН МЕСЕЦ НАПРЕД :D :D :D

И моят като види кулинарни сайтове и картинки на компа чете конско- пак ли ще трябва да ядееееееммммм. :D

Между другото в четвъртък ще има кулинарна изложба на нашите ученици И е, с помощта на госпожите де) та ще снимам експонатите и ще ви ги покажа през уикенда. Да видите на какво сме ги научили децата. :D Във връзка с това, понеже правим и табло със снимки и рецепти./ Някой да има снимка на дребни сладки "Прасковки" ?

В нета намерих само една , много малка и неясна.

Леле Джема, на теб май няма да ти е никак лесно тези дни. Кулинарни шедьоври -експонати у вас на серенадата в сряда, после и в четвъртък. Тежка програма. Някой май скоро показва прасковки тук, но не помня кой беше :?

Така, започвам по ред. Първо снимките от серенадата.
1148049823988.jpg

1148049762426.jpg

1148045423317.jpg

Джемма,поздравявам те за красотите,които ни показваш!Иска ми се да опитам от всички!Хареса ми много и серенадата у Вас! :flower: :flower: :flower: :clap: :clap: :clap: :clap:

Леле какви са тези красоти??????????????????
Спрями дъха .Браво!!!!!!!!!!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Да уточна , че експонатите са приготвени от учениците от ПГ за КОС "Ал.Константинов" гр.Балчик, под мое ръководство и ръководството на колежките Валентина Петкова, инж.Йорданка Неделева, Таня Павлова.

Поздравления за учениците ви! Невероятна красота, други думи нямам.
А това на снимките от серенадата - с имената - сладкиш ли е? Много е хитро.
Може и малко пояснения да дадеш по снимките, като се поосвободиш - ако се смилиш над нас, съзерзаващите тия вкусотии :flowerlove: :flowerlove: :cookies: :clap:

Това с имената е фъч,нарязах го на пастички и с маслен крем написах имената на всеки ученик. Те бяха много трогнати, че нещо специално за тях съм направила, почувстваха се специални. :lady:
А по рецептите какво точно те интересува? Питай .

Статус
Not open for further replies.
Назад