Джема, направо си невероятна!
Аз обаче съм си гола вода

! Реших да направя вкъщи тортата "Наполеон" по твоята рецепта! По принцип имам проблеми със замесването на тестото (като прочета "брашно до получаване на хомогенна смес" или нещо от сорта и опеченото става за "утрепване на хора"

). Последния път като майсторих питка за коледа беше станала подходяща за запълване на дупки в зидове (твърда, твърда, та няма накъде повече

).
Разбих всичко, сложих и брашно, за да не ми лепне тестото по ръцете, изпекох корите (които при мен станаха само пет, вместо 15), направих крема, залях корите и всичко беше идеално до .... в момента, в който не отразях парче от тортата на мъжа ми да я пробваме. Неговият коментар беше:
"Няма страшно, миличко, до края на другия месец може и да омекнат корите!"
Затова миличка Джема, ти писах, че ще си купя машината за месене на тесто! Този кошмар повече не се издържа!
Просто не мога да меся и това си е! Мъжът ми за сметка на това като омеси хляб или нещо друго със сина се скъсваме да ядем! Казала съм му, че без работа няма да остане - той за хлебар е идеален!
За сметка на това, обаче, Джемче, един твой кекс се изяде за няма и половин час! А бебешока с кисело мляко закусва цели две сутрини и се облизваше даже!