Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Благодаря ви!! мисля да пробвам едно по едно, така със сигурност ще го уморя по един или др начин, ама не мога да разраня, ей това е гадното, че се намира на единия ми пръст от горната страна а и е точно на кокалчето![]()
И аз се лекувам от това чудо с прополис!Аз лично на няколко пъти съм се отървавала окончателно от кокоши трън с помощта на прополис (пчелен клей), то е като пластилин, смачква се малко парченце на пластинка и се слага върху тръна и се лепва с лепенка, която трябва да седи поне 3 дена, помякога и седмица, в зависимост от качеството на прополиса, след седмица кожата с тръна пада сама.
Мъжа ми имаше 2 кокоши тръна,благодарение на прополиса вече ги няма.Аз лично на няколко пъти съм се отървавала окончателно от кокоши трън с помощта на прополис (пчелен клей), то е като пластилин, смачква се малко парченце на пластинка и се слага върху тръна и се лепва с лепенка, която трябва да седи поне 3 дена, помякога и седмица, в зависимост от качеството на прополиса, след седмица кожата с тръна пада сама.