Кокоши трън

• Началник на темата Началник на темата Loria
  • Начална дата Начална дата
Преди доста години имах на ходилото,в основата на големия пръст.Тогава си купих някакви капки на Dr.Scholl,донесе ми ги мисля дистрибуторът ми на Titania ,мисля че се продават в аптечната мрежа.Помогнаха ми,но си беше бавна процедура,капваш,оставяш да действа и покриваш с леикопласт,а после излющваш-малко канибализъм ,но пък иначе болката ,ако не се излекува е още по разяждаща.
Чувала съм и това за смокиновото мляко,обаче за брадавици.
А относно прополиса е твърде възможно да помага,само внимавайте,ако имате алергия към мед(защото го има и този момент).

Може да пробвате с салицил и домат. Домата е парченце колкото е голям кокошия трън.Само на него.Топвате в салицил и го връзвате.Мястото побелява.Маха се и отново.В един момент се виждат черни точици които може да си извадите и със игла.Не е болезнено.Не се появява отново.Ако имате повече от един е важно да лекувате този който първи се е появил.Той играе ролята на "майка".Лечението не е опасно,но е продължително.Ако не се премахнат всички коренчета ,ще се появи отново.

при мен всичко се оправи с тея лепенки за мазоли, да чукам на дърво за сега няма нищо, то се изгори и аз после ги издърпах, сега незнам до колко е било ефикасно, но за сега всичко е ок!!! Благодаря на всички за идеите

Назад