Здравейте ! Днес за пръв път пиша в тази тема. Даже за пръв път я чета. Тъй като темата беше открита в резултат на спор, а аз много не си падам по конфликтите, бях си дала дума да не я чета. Но като гледам колко много страници сте изписали, зачопли ме любопитство и докато изчета цялата тема, то стана време за вечеря. Сега аз пиша, а съпругът ми чинно си чака ракийката и салатката. Дали да не му поискам да ми купи една стойка с конци. Така и двамата ще сме доволни Аз ще си шия гоблените, а той ще има време да си пие ракийка и биричка с приятели. Много ви се радвам, че такива интересни неща сте написали, искрено ме развеселихте. И аз съм получавала странни ЛС, но не са ме впечатлявали особено. Старая се поне да отговарям на всички, които ми пишат, даже и ако не мога да помогна. А колкото до моите желания, те са почти всички изпълнени, независимо дали съм писала в Заявките или на ЛС.Много, много съм ви благодарна, че сте толкова добронамерени и отзивчиви. И търпеливи- веднъж събрах цяла колекция коне, докато търсих малко конче за подарък, че аз самата се чудя как ме изтърпяхте. Предполагам, че и други са така вманиячени като мен и събират по цяла дузина схеми, докато си изберат какво да ушият- а то едно малко, друго- голямо, трето- много трудно, четвърто- с много цветове и така чак десетото става. И не ми се сърдете, че не показвам етапи, напоследък шия все малки неща и докато ги покажа в етапите, ще са вече във Вашите творби. Пък и в къщи много рядко се докопвам до компютъра.Ох, пише ми се още, ама мачът почна, а пък салатата не е готова. Хайде, до скоро! Вече ще чета редовно темата и дано не се трие, че тук поне можем спокойно да се посмеем заедно и за чужда сметка.:kissyou: