Спорове, похвали, оплаквания.......

• Началник на темата Началник на темата NIA
  • Начална дата Начална дата
tdm13, най-добре да се направи в "Интернет ресурси".
Там сме свикнали да търсим такава информация!
С удоволствие ще ти помогна с каквото мога!
Но задължително трябва да са в отделни теми!

Преди време прочетох в една от темите пост който ме изуми.На една много любезна забележка беше отговорено с "тъпанарка","ма".Жалко че тогава още я нямаше тази тема,а поста е изтрит,той си беше точно за тук.

Ееее,не съжалявай толкова де,ако държиш на тоя пост,
веднага мога да ти го метна тук:D
Но не мисля че е много приятен за четене,чак аз се подразних,като го прочетох,въпреки че не беше отправен към мен.

Да Манка,и към мен не беше,но толкова се възмутих,че го четох няколко пъти и все си мислех отначало че е някакъв майтап.
Дано поне автора на този пост е прочел нашите реакции,малко да се замисли за начина на общуване.:kissyou:

Дано поне автора на този пост е прочел нашите реакции,малко да се замисли за начина на общуване.:kissyou:

Дано, но се съмнявам:(След като човек има в речника си такъв набор от думи, дълбоко се съмнявам, че ще е в състояние да разбере за какво иде реч.

Здравейте мили момичета и от мен и аз да благодря на всички че сте толко отзивчиви и помагате винаги .Явно има някой от тях който незнаят как да се държат .Аз винаги помагам стига да я имам схемата ,чак някой път съжалявам че не мога да помогна на всички.Всички сте страхотни :idea::kissyou:Лек ден на всички :coffee:

И аз до сега не съм получавала отказ за схема, дори като пиша и на Лични съобщения. Благодаря на всички мили и отзивчиви съфорумки.:kissyou: Но много се натъжих, когато писах на четирите момичета(поне така си мисля, че за сега са само толко), които живеят в Австрия, за евентуална среща, но до ден днешен и не получих отговор. Няма да се сърдя, ако нямат възможност за сбирки, може дори да не живеят във Виена, но според мен можеше да ми напишат няколко реда. :(

Да се включа и аз.Мисля,че преди време имаше подобна тема-кой изпраща схеми, кой не.
Аз съм безкрайно благодарна на всички отзовали се момичета от форума.Имам вече няколко ушити гоблена по изпратени схеми и сега завършвам такъв.Имаше учудване, че един гоблен е показан ушит, без да е имало етапи.И аз само веднъж съм показала етапи.Не мисля, че е задължително.Това е само мое мнение.
Дано не съм пропуснала някоя молба да помогна с нещо.Но винаги предупреждавам-схеми изпращам на БГ -адрес.Ключ с номера трудно-конците ми са стари и тогава нямаха номера.А гоблените с ДМС се продаваха без номера в комплекта.Изпращам мостри.
Желая на всички ведър и слънчев ден!:kissyou::greeneye:

Мило Диоптърче,радвам се че се включи.

Aз също не участвам в "Етапи".Шия бавно,поради липса на достатъчно време,а и нямам камера и фотоапарат.Ако е задължително участието в тази тема,ще измисля нещо.
В момента шия по изпратена схема-пренабор,ама гоблена е много голям,с детайли и срока ми е до края на годината да е готов.След това ще го кача в "Моите гоблени".Отделно съм обещала на авторката на схемата да изпратя точния разход на конците и някои корекции по схемата,които извършвам в движение.

МИЛИ ДАМИ, ДНЕС НЕЩО МИ ДОЙДЕ НА УМ.. СЛЕД КАТО did_tag and Mimik МИ ПОМОГНАХА С ОТДАВНА ТЪРСЕНИ СХЕМИ, ПОМИСЛИХ ЗАЩО ВСЕКИ ЧОВЕК САМ НЕ ИСТРИВА ПОСТОВЕТЕ СИ ОТ ЗАЯВКИТЕ СЛЕД КАТО МУ СВЪРШИ РАБОТАТА:confused: АКО ГО НАПРАВИМ ТАКА ПОНЕ ЩЕ ВИДИМ КОЙ ОЩЕ ТЪРСИ И НЯМА ДА ИМА ТРУП ПОСТОВЕ..

САМО СИ ПОМИСЛИХ ДЕ..

gunnys,твоята идея ми допада много.Така ще останат постовете на тези,на които не сме успели да изпратим схеми.Това би трябвало да означава,че и ние не разполагаме с тях.Мисля,че най-компетентно мнение по този въпрос ще даде модератора.
Обаче дали ще има толкова съвестни хора?!(Въпроса е риторичен)

МИЛИ ДАМИ, ДНЕС НЕЩО МИ ДОЙДЕ НА УМ.. СЛЕД КАТО did_tag and Mimik МИ ПОМОГНАХА С ОТДАВНА ТЪРСЕНИ СХЕМИ, ПОМИСЛИХ ЗАЩО ВСЕКИ ЧОВЕК САМ НЕ ИСТРИВА ПОСТОВЕТЕ СИ ОТ ЗАЯВКИТЕ СЛЕД КАТО МУ СВЪРШИ РАБОТАТА:confused: АКО ГО НАПРАВИМ ТАКА ПОНЕ ЩЕ ВИДИМ КОЙ ОЩЕ ТЪРСИ И НЯМА ДА ИМА ТРУП ПОСТОВЕ..

САМО СИ ПОМИСЛИХ ДЕ..

Напълно съм съгласна, така ще остава само това което не е намерено. Ще има яснота.:confused:макар, че като се замисля понякога се дават линкове от които да се изтегли дадена схема и така и други които търсят схемата могат да я изтеглят, дори когато въпросният месец е изтекъл. Друг е въпроса колко от тези които търсят схеми преглеждат заявките от предходните 1-2 поне.Може би в такива случаи е удачно в поста с линка да се качва снимка на гоблена. Нека и модераторите да си кажат думата.

И аз съм съгласна - нека всеки да си изтрие поста щом му се помогне.А линковете да си стоят,нека и на други хора да се помогне.
Или - само търсещият и намерил да си изтрие поста.Това ще означава ,че всичко е наред.

Здравейте ! Днес за пръв път пиша в тази тема. Даже за пръв път я чета. Тъй като темата беше открита в резултат на спор, а аз много не си падам по конфликтите, бях си дала дума да не я чета. Но като гледам колко много страници сте изписали, зачопли ме любопитство и докато изчета цялата тема, то стана време за вечеря. Сега аз пиша, а съпругът ми чинно си чака ракийката и салатката. Дали да не му поискам да ми купи една стойка с конци. Така и двамата ще сме доволни Аз ще си шия гоблените, а той ще има време да си пие ракийка и биричка с приятели. Много ви се радвам, че такива интересни неща сте написали, искрено ме развеселихте. И аз съм получавала странни ЛС, но не са ме впечатлявали особено. Старая се поне да отговарям на всички, които ми пишат, даже и ако не мога да помогна. А колкото до моите желания, те са почти всички изпълнени, независимо дали съм писала в Заявките или на ЛС.Много, много съм ви благодарна, че сте толкова добронамерени и отзивчиви. И търпеливи- веднъж събрах цяла колекция коне, докато търсих малко конче за подарък, че аз самата се чудя как ме изтърпяхте. Предполагам, че и други са така вманиячени като мен и събират по цяла дузина схеми, докато си изберат какво да ушият- а то едно малко, друго- голямо, трето- много трудно, четвърто- с много цветове и така чак десетото става. И не ми се сърдете, че не показвам етапи, напоследък шия все малки неща и докато ги покажа в етапите, ще са вече във Вашите творби. Пък и в къщи много рядко се докопвам до компютъра.Ох, пише ми се още, ама мачът почна, а пък салатата не е готова. Хайде, до скоро! Вече ще чета редовно темата и дано не се трие, че тук поне можем спокойно да се посмеем заедно и за чужда сметка.:kissyou:

Не можах да разбера въпроса с Етапите?!?! Никой не е длъжен да показва етапи... аз показвах като шия нещо по-големичко, което беше рядко, а сега боцкам все едни дребосъци и не виждам смисъла :confused: Не смятам, че това трябва да е задължително, пък и както някои момичета писаха нямат техника под ръка....и който иска показва, който не иска не показва, то ако стане задължително ще стане едно весело май :greeneye:

nadejdabr не е задължително да се показват етапи,не весело,ами мноооого весело ще стане:confused:

Момичета да ви се похваля!
Тази вечер се разхождах из gallery.ru и попаднах на един страхотен пейзаж.Написах съобщение на собственичката на страничката с молба да ми изпрати схемата.И тя без нито да ме познава,без нито нищо веднага ми я пратила на мейла.Страхотен жест.Много се развълнувах посред нощите и сега сън няма да ме хване.Поканих я да стане член на нашия форум и се надявам да приеме.
И ако случайно попадне в тази тема,това е специално за нея:

Еще раз,БОЛЬШОЕ СПОСИБО,ЗОСЯ РАДЗИВИЛОВА!

МОЛЯ ЗА ИЗВИНЕНИЕ!

Мили момичета, много Ви моля за извинение, защото току що изтрих всички мои поздравителни картички след 08.03.2009 г.. Направих го защото много, много ви обичам и желая форумът да го има и реших, че картичките имат значение в момента и може би няколко седмици след това, важното е да почувстваме уважението на ближния, а доколкото разбрах една прикачена картинка е равна на около 100 мнения. Ето защо реших, че е по-добре да имаме възможност да контактуваме помежду си, отколкото да трупаме мнения. Още веднъж моля да бъда извинена и нищо лично към момичетата, чиито честитки изтрих.:kissyou::kissyou::kissyou:

Искам да ви се похваля как leti_at - Вили днес ме трогна до сълзи. Преди няколко дни тя се отзова на една моя молба да ми прати маркер за разграфяване. Днес получавам не писмо, а цял колет с подаръци-ето вижте. Просто нямам думи да изразя благодарността си към нея.

Вили това е за теб:kissyou::kissyou::kissyou:

И отделно искам да кжа няколко думи, откакто открих този форум и вас момичета и момчета се чувствам толкова жизнена и щастлива, вие ме изпълвате с толкова много положителна емоция. Ако трябва да опиша всичко, което чувствам няма да ми стигне цял ден. Но искам да благодаря на хората, които толкова са ми помагали, благодарила съм им винаги лично, но сега искам да го направя публично.

Благодаря на fuentemajor, manka, sanita, sunnyto, ata, stas, van4e_to, nellli, polito, vanina5860, радрод, Tooth, Adriana Petrova и със сигурност ще пропусна някого и затова моля да ме извините!

Радвам се, че ви има и че съм част от вас!:kissyou::kissyou::kissyou:

Последно редактирано:
Пак да споделя прекрасни впечатления.
Напоследък се разхождам из руски сайтове и си контактувам с рускини.Нямам думи да ви опиша колко са добронамерени и отзивчиви.Даже си приказваме ей така и ми помагат да си припомня някои особености на езика,че май съм почнала да го позабравям.
А бе смаяна съм! Нито преди сме си контактували,нито ме знаят що за чудо съм,а веднага подават ръка.
Регистрирах се в два техни форума,ама още ме е срам да пиша там,за да не изръся някоя глупост.Ако членувате в техни форуми,дайте ми съвет как да подходя,за да се чувствам добре и там,както при нашия форум.

Назад