моите творби

• Началник на темата Началник на темата Кора
  • Начална дата Начална дата
На живо е още по-красив :clap:
А с какво ще ни изненадаш след това...:greeneye:

:DЕее, чудесен е !Честито!:clap::clap::clap:Каквото и да е Вилер си е Вилер.Лошото е ,че се появиха много негови пародии.:idea:

Рибарчетата са много хубави и идейни,а Вилер си е Вилер.Хубав е недопитата чаша,но мисля,че за нея беше,че трябва да оставиш няколко недошити бода,за да е като недовършен.Имаше някакво поверие за него ,ако не се лъжа

здравейте

:D Едни казват, че носи нещастие / пу, пу/ други , че предпазва от алкохолизъм......:greeneye:, това са просто едни прелестни есенни листа и една чаша, наполовина пълна... да кажем:D

Здравейте

Искам да споделя с вас подаръка, който получих за рождения ми ден от Юлето
много изискан, нали :D , а рамката......

Здравейте отново

а сега се осмелявам да ви покажа една доста прашна вече идея, още малко и ще я довърша, когато му дойде......настроението

Какво ще кажете? :confused:

Кора явно си се завърнала при Вилер.Тези сезони с една рамка ли ще ги оформиш.Ще бъде интересно.

Много оригинален поглед на Вилеровите сезони. Много ми харесват така. Дано скоро ти дойде настроението и да го довършиш. Рамкирането им ще е голяма предизвикателство май.

"Последният напън вече е настал...Йоще миг - ще падне заветният хълм..."
:D Кора, оформлението им ще е предизвикателство, но знам че ще се справиш.

Любимите ми сезони на Вилер :clap:
Останала е смо пролетта - давай имаш време да посрещнеш първа пролет 2013 с готова четворка :idea::loveglasses:

Кора, браво, идеята ти, да ушиеш заедно и четирите сезона е много оригинална. Интересно ми е какво си замислила за рамкирането? Ще споделиш ли или да чакаме крайния резултат? ;)

Назад