O ovne 11 Ноември 2011 #101 Много хубав гоблен се е получил, а и отива в църква и дано помага на много хора!
I irina48 12 Ноември 2011 #102 Всичко е толкова прекрасно!!!Много ми харесват миниатюрите,прекрасно подбрани и изработени!!!:clap::clap::clap:
Всичко е толкова прекрасно!!!Много ми харесват миниатюрите,прекрасно подбрани и изработени!!!:clap::clap::clap:
Jana_jj 12 Ноември 2011 #103 Къде съм гледала до сега?!:uhhhh:Прекрасна колекция! Поздравления!:clap::clap::clap:
Кора 4 Декември 2011 #106 Не знам къде го намерих....веднага давам схеми и ключ, ако някой го поиска. Чудя се Нев....ще ми дойде някаква идея за рамка, пък и Пееви са специалисти ще предложат нещо :idea:
Не знам къде го намерих....веднага давам схеми и ключ, ако някой го поиска. Чудя се Нев....ще ми дойде някаква идея за рамка, пък и Пееви са специалисти ще предложат нещо :idea:
TDK 4 Декември 2011 #107 Голяма красота! Слънчев, лъчезарен, действа ободряващо... Чудесен е:clap::smokin::smokin::smokin::smokin:
Голяма красота! Слънчев, лъчезарен, действа ободряващо... Чудесен е:clap::smokin::smokin::smokin::smokin:
Кора 4 Декември 2011 #108 Благодаря ти TDK :thumbup:, лъчезарен, това ме привлече, лек и приятен за шиене :greeneye:
m_rija 5 Декември 2011 #109 Mного слънчев и топъл триптих- обожавам топлите цветове - просто ще грее на стената. Браво!!!! :clap: :clap: :kissyou:
Mного слънчев и топъл триптих- обожавам топлите цветове - просто ще грее на стената. Браво!!!! :clap: :clap: :kissyou:
ata Гобленар 5 Декември 2011 #110 :clap:Поздравления и от мен за слънчевия триптих, и за дарената икона!!!:kissyou:Добрината ти да ти се връща стократно и светеца пази семейството ти.
:clap:Поздравления и от мен за слънчевия триптих, и за дарената икона!!!:kissyou:Добрината ти да ти се връща стократно и светеца пази семейството ти.
F fanivarna 5 Декември 2011 #111 прекрасна колекция имаш :clap: ще следя с интерес страничките ти :loveglasses:
Кора 8 Декември 2011 #116 irina48 каза: Много красива икона!!! Нека Свети Мина помага на всички!!! Кликнете, за да разширите... Нека! Благодаря ти
irina48 каза: Много красива икона!!! Нека Свети Мина помага на всички!!! Кликнете, за да разширите... Нека! Благодаря ти
Кора 17 Април 2012 #119 Недовършени рибарчета за подарък, но до май има време и.....Юлето ми е обещала, че ще им сложи контура / мразя контур :baby:/
Недовършени рибарчета за подарък, но до май има време и.....Юлето ми е обещала, че ще им сложи контура / мразя контур :baby:/
Кора 17 Април 2012 #120 До сега не съм споделяла етапи / освен на Св.Мина /, не се въздържах....един от любимите ми гоблени..... Какво ще кажете, 1:1, просто бонбон И не на последно място трябва да споделя, че при много от гоблените ми има пръст Илияна, на която съм безкрайно благодарна :loveglasses:
До сега не съм споделяла етапи / освен на Св.Мина /, не се въздържах....един от любимите ми гоблени..... Какво ще кажете, 1:1, просто бонбон И не на последно място трябва да споделя, че при много от гоблените ми има пръст Илияна, на която съм безкрайно благодарна :loveglasses: