моите творби

• Началник на темата Началник на темата Кора
  • Начална дата Начална дата
Гоблена по картината на Аугуст Маке направо ме плени :loveglasses:
Фантастичен е !!!!:clap: :clap:

Кора, поздравления и от мен за новите красоти. А за Маке бурни аплодисменти.:clap: Пак ме изпревари :( Чакам с нетърпение да ги видя на живо. :kissyou:

Браво,браво,браво,отново съм пропуснала новите ти творби-прекрасни са.А етапа ти-повече от бонбон-много красота има при теб:kissyou:

:clap: От кога чаках да ги видя . А Бойчев се е справил блестящо в избора на рамка. Поздрави го от мен.

За първи път ги виждам ушити.:loveglasses: Мисля, че пращах схемата преди известно време. Не знам дали по пренабора са шити, но много ми харесват.:clap::kissyou: А щом са и тематични- цена нямат!!!:idea:

Здравейте

Надявам се да ви хареса. :idea:
И тук Илияна има пръст.....благодарение на нея намерих най-добрия ключ с ДМЦ и Анхор

Имаш страхотна колекция от гоблени, много красиви и не толкова популярни/в добрия смисъл/. Някои от тях съм ушила, други искам да ушия, но нямам много време. Учудих се че вкусовите ни почти съвпадат. Желая ти късмет и още много красота да сътвориш.

откога н есъм виждала някой да шие вилер,
специално този ми е малко меланхоличен и ми харесва това есенно натроение

Здравейте отново

Благодаря ви, че сте надникнали тук момичета :greeneye:

От време на време се връщам при Вилер.
Може би малко меланхолични, но ако се загледате в цветовете на тези есенни листа......не е съвсем така, поне за мен.

Поздравления, Кора! Много ми харесаха последните ти изпълнения. Не очаквах, че от Pибарчетата ще се получи такова симпатично гобленче. И на мен Недопитата чаша ми навява тъжни мисли, но е станала чудесна. А Маке ме заплени- ако може схемичката... Още веднъж-БРАВО :clap::clap::clap:

Поздравления, Кора! Много ми харесаха последните ти изпълнения. Не очаквах, че от Pибарчетата ще се получи такова симпатично гобленче. И на мен Недопитата чаша ми навява тъжни мисли, но е станала чудесна. А Маке ме заплени- ако може схемичката... Още веднъж-БРАВО :clap::clap::clap:

с удоволствие, имаш го.....вече е в пощата ти :idea:,

Назад