Ако може някой да ми каже как се шие гобленовият бод и с колко нишки много ще ви бъда благодарна.
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Момичета , искам да ви питам как се започва когато трябва да се шие с 1,3,4,5 нишки конеца. Досега съм шила само класически гобленов бод с 2 нишки и сега си харесах един гоблен който е различни бодове и различен брой нишки. Много ще се радвам ако ми погнете.
Здравейте, искам да ви попитам, тъй като не съм шила кръстчета, с колко нишки се шие? Притеснява ме да не стане по-рехаво от бода зад игла.![]()

Здравейте ! Интерисувам се как се шие гоблен на неразграфена панама .Купих си гоблен на Ланарте , който се започва от средата . Някой от Вас шил ли е такъв гоблен? Ако обичате да ми обясните как се шие ! Гобленът се казва "Ден ". Благодаря !
Ами прегъваш панамата, така намираш средата и започваш от там. На схемата ти е показана средата със стрелки и ти решаваш накъде да започнеш да шие - дали нагоре, дали надолу. Голямо обяснение направих :shy2:Здравейте ! Интерисувам се как се шие гоблен на неразграфена панама .Купих си гоблен на Ланарте , който се започва от средата . Някой от Вас шил ли е такъв гоблен? Ако обичате да ми обясните как се шие ! Гобленът се казва "Ден ". Благодаря !
Много благодаря ! Имали някой такъв гоблен ,за да ми го покаже.Притеснявам се да не ми остане бяло между кръстчетата.Благодаря!
Виж в линка под мнението ми моите гоблени, там има едно малко Ланарте, което ших лятото.Беше първия ми гоблен не само на Ланарте, но и с кръстат бод.Пропищях форума преди да го започнаМного благодаря ! Имали някой такъв гоблен ,за да ми го покаже.Притеснявам се да не ми остане бяло между кръстчетата.Благодаря!
Благодаря, а ти като ушиеш гоблена да ни покажеш една снимка и ние да му се порадваме:idea:Здравейте момичета! Благодаря за полезните съвети. Много ме успокоихте. Браво Тара ! Гоблените ти са много сладки.