Игра-Робин

• Началник на темата Началник на темата Ducky
  • Начална дата Начална дата
Моля всички, които следят темата и се интересуват сериозно от играта да прочетат първия пост в темата. Току-що го промених и написах правилата за подвидовете Робин и правилата за записване. До утре ще оформя в по-угледен вид правилата, а Манка ще ги отдели в тема-съобщение.
После мисля да се започне записване по интереси в тази тема и да се оформят групите, което пак ще добавям и променям в първия пост или ще се оформят в отделни теми за всяка една игра.
Даже си мисля, че може би е удачно вече играта да се отдели най-отгоре, както са Авантюрата и Втория шанс, за да може лесно и удобно да се обсъждат правила, изисквания и отделните игри в отделни теми.

Поради проявения голям интерес към вече започналия Мини Робин,
ЗАПОЧВА ЗАПИСВАНЕТО ЗА ВТОРИЯ РОБИН:loveglasses:
Информация относно правилата на играта е дадена от Дъки в пост1 на тази тема:loveglasses:
Успех момичета:kissyou:
За съжаление няма да имам възможност лично да участвам, но ви пожелавам приятно шиене:kissyou:

Последно редактирано:
АЗ СЪМ НАВИТА ДА СЕ ВКЛЮЧА,НО ПРЕДПОЧИТАМ ДА СИ ИЗБЕРА САМО ТЕМАТА С КОЯТО ИСКАМ ДА СЕ ВКЛЮЧА-А ТЯ ЩЕ Е КАКТУСИ,А МОДЕЛЧЕТАТА ДА СИ ГИ ИЗБИРАТ ДРУГИТЕ УЧАСТНИЦИ:idea:ОТСЕГА СИ ЗАПЛЮВАМ КАКТУСИТЕ,ЧЕ ДА НЕ МЕ ИЗПРЕВАРИ НЯКОЙ:DИ ДА ДОБАВЯ САМО,ЧЕ ПРЕДПОЧИТАМ МИНИРОБИН,НО И ГОЛЯМ ДА Е НЯМА ДА СЕ ОТКАЖА:greeneye:АКО Е ГОЛЯМ ЩЕ СИ ИЗМИСЛЯ МОЖЕ БИ ДРУГА ТЕМА:confused:

Здравейте, и аз се записвам за втория Робин, за сега съм нацелила ето тези животинки от Китайския хороскоп!:D
Но нямам нищо против да си сменя темата, ако се наложи! :kissyou:

И аз се записвам. Темата ми е животни-любимата на дъщеря ми. И предпочитам другите участници сами да си изберат какво ще шият. Нямам претенции за размера. Дали ще са мини или класик ще зависи какво предпочитат останалите участници.

То да се запиша и аз-темата ми е кактуси,по избор на участниците:idea:ама кой ще ни води Робина?За сега май сме само двете желаещи,мила Venipetgab:DХайде,ако има и други желаещи да се включат:idea:

Ланарте

Ето и от мен едно предложение за робин:

Може пък някой да го хареса :D:kissyou:

Идеята за играта много ми допадна. Бих искала да участвам, но още не съм си избрала тема.

Много бих искала да участвам ,дано не пропусна когато започне записването ,вече си избрах няколко теми:D

робин

:confused:На мен пък това ми хареса,но как ли ще се намерят схемите му?

Хора ми да си направим, ама нещо си изчерпах идеите за подаръци. Може ли да не си правим подаръци този Робин. Иначе съм готова и гласувам с две ръце. :yes:

Назад