Игра-Робин

• Началник на темата Началник на темата Ducky
  • Начална дата Начална дата
По повод на групите, които ще се формират - мисля че повече от 6-8 човека в група няма да е удачен избор! И ще се аргументирам : доста повече теми ще се намерят с по 6-8 мотива, отколкото с по 12 например! На никой няма да му е приятно да има повторения в паното, което му се изработва, така че трябва да мислим практично. Всяка една от нас освен темата си, трябва да уточни и вида бод - нали знаете, поне за мен това е важно:D А и елемента на изненадата ми се струва , че трябва да е сведен до минимум, защото представете си тема "Африка" /мойта любима/ и накрая при вас се върне нещо , в което една или повече бродерии са коренно различни като стилистика от това, което сте си представяли! "По вкус и цвет - товарищ нет" , така че аз лично ще определя предварително семплерите, от които ще се избира - поне това мога да направя, за да се предпазя от изненади в неприятни посоки ... :D

На мен също много ми се играе, но предвид времето което имам, бих играла в лайт робин, където мотивите са по-малки до 50х50 бода, т.е. предпочитам група от 12 човека, но с по-малки бродерии.

Аз също предпочитам с по-малки мотиви, окол 50-60 бода най - много. Че ,ако е голяма групата ще се получат огромни семплери и това не ми харесва. Дори ми се струва,че идеалният брой на групата е 6-8 участника. Но в зависимост от желаещите бихме могли наистина да оформим две или повече групи.

Пишете ме и мен:idea:Въпреки,че има някои неща,които още не са ми ясни,се надявам в последствие да ми се изяснят...

"Робин"според мен означава "Приключение" и мисля,че на тази игра ще и отива това име,защото за нас ще си е едно ново приключение.За фигурките предполагам,че е удобен по-малък формат, както вече Ния предложи и на паното да се вместят 6-8 детайла.Хубаво би било да се приключи с Пролетната,Великденската игри и чак тогава да започнем новото си приключение.Така ще се насладим за пореден път на тръпката и ще и се отдадем изцяло.

Последно редактирано:
"Робин"означава "Приключение" и мисля,че на тази игра ще и отива това име,защото за нас ще си е едно ново приключение.За фигурките предполагам,че е удобен по-малък формат, както вече Ния предложи и на паното да се вместят 6-8 детайла.Хубаво би било да се приключи с Пролетната,Великденската игри и чак тогава да започнем новото си приключение.Така ще се насладим за пореден път на тръпката и ще и се отдадем изцяло.

И аз съм на същото мнение.....

Робин не значи приключение, буквално преведено е червеношийка, а името на играта идва от френските моряци, които са се подписвали в кръг.
Може и да не се чака толкова, чак след Великден. Имайте впредвид, че стандарта за един етап е 6 седмици. Даже и да се намалят до четири, първият етап в който всеки си избира панамата, темата и шие своята част трябва да е поне 6 седмици. Затова предлагам да се сформира първия робин, участниците да си определят темите и до Великден да са си подготвили панамите, избродирали своята част и съвсем наясно с изискванията, които ще поставят за робина си.
Не ми харесва идеята участниците да са от един град.
Ducky, ако държиш да образуваш робин само за София, ще си позволя да организирам за провинцията, тъй като имам опит в два робина. Ако се съгласиш да е за цялата страна, ще ти помагам с каквото мога.

Последно редактирано:
:idea: Тази ИДЕЯ,наистина е СТРАХОТНА :clap: Искам и аз да участвам! Наистина ,ще е чудесно ако участниците са от различни градове /страни/! :idea: :kissyou:

Ама разбира се, че ще са от цялата страна - нали в това е смисъла на въртележката ... :confused: Кой е споменавал само София? :confused:

Люси, как точно го каза, въртележка...
Какво по-хубаво име от това да си наречем играта "Въртележка".
Съгласни ли сте, момичета? :confused:

"Въртележка" -направо залепна като заглавие!
Wylchin,Ти си права,за превода,не съм се изразила подходящо.Трябваше да кажа"според мен"и да поясня,че приключението идва с една асоциация от Робинзон-Робин.Явно името няма нищо общо,но така или иначе тази "Вътрележка" поне за мен ще си бъде приключение,да не казвам "Руска рулетка":gipsy:Вече си мисля каква темичка да си избера,защото ми се въртят доста неща в главата.

Последно редактирано:
wylchin, не си ме разбрала правилно. Не искам да организирам игра само за София. Идеята ми беше за проба да направим малки игри там където се правят срещи, за да става бързо размяната. Защото шиенето ще е толкова дни, колкото и пътуването на семплерите :( Обаче, като гледам ентусиазма на дамите, направо да скачаме в дълбокото :gipsy:
А за организирането, аз нямам никакви претенции, защото нямам никакъв опит. Като гледам няма да е само една игра, така че няма да мога да се справя сама в никакъв случай. Аз предлагам да обявим едно записване и всеки да си каже в какъв тип игра иска да участва. Моята идея е да има поне 2 игри - едната за тези, които искат точно определени моделчета да им се шият и друга за тези, които искат да има изненада.

И двата, в които участвах бяха изненади, но те малко се разминаваха с моите представи, затова този път предпочитам да не е изненада.

Ducky,щом ще има две игри-едната с изненада ,а другата по избор ,ще се запиша и за двете.Пък каквото сабя покаже.

Назад