Момичета и момчета,тук съм и показвам малко етапче! Изглежда съм голям мазохист,но продължавам упорито с Левроните.Започнах и "Бели еднорози",но етап после!
Давай смело напред! Напълно съм солидарна с мазохизма ти Удоволствието да завършиш и притежаваш Леврон не мога да го опиша с думи. А мъката и бавежа от шиенето на единичните бодчета се забравят веднага след като е налице крайния резултат. :clap:
Иве ,възхищавам ти се на търпението да подхванеш два Леврона наведнъж след завършен пак Леврон , аз завърших един и едва ли в близките месеци ще подхвана друг
Брезичките ще станат страхотни , показвай по често , одавна ги чакам , ще ми е интересно да видя и етап от еднорога .
Eто ме и мен след кратко отсъствие,да ви покажа малки етапчета.Не ми ставаше много време за шиене,но се занимавах с най хубавото нещо на света-да гледаш внучката си.:baby:
Съвсем малко от "Рекичката"
А ето и обещания етап от "Бели еднорози"
Снимките са правени както винаги с телефон и не си личат много добре цветовете.
Поздравления - останах без думи! Пейзажите на Леврон са страхотни!:clap:
Не се съмнявам, че и следващият с брезите ще стане прекрасен - то си личи! До сега имам само един Леврон - с цветя и зная,че всеки единичен бод си заслужава да е там, защото като се завърши виждаш една перфектна картина! Успех :kissyou:
Много са красиви и двата Леврона. Направо ти се възхищавам. Аз шия къде по-лесни гоблени и се влача като охлюв а ти два наведнъж и то такива сложни. ЕВАЛА :clap:
Момичета,благодаря че ме стимулирате,защото на моменти ми писват и двата и :hehe:,но съм зодия рак и съм се заинатила,че на всичкото отгоре съм и нахална спрямо себе си,защото си приготвям и друг Леврон(представяте ли си колко съм куку):uhhhh: