Моите гоблени

Момичета и момчета ,да ви се похваля с тази красива рамка,направена от моята приятелка Еми! За тебе Еми:kissyou::kissyou::kissyou:

Поздравления,все големи и красиви гоблени правиш:clap: като гледам скоро и този ще е готов,направо е разкошен пейзажа:clap:

Айде,готов е вече пресен ,пресен, нито пран нито гладен.Обаче снимките са ужасни ,но толкова с телефон.а и не съм от фото "Папакочев":D

Много е хубав:clap:Рядко виждам толкова сполучлив пейзаж и искам да те помоля,ако може да ми дадеш схемата му.Просто ми останаха очите в него:idea:

Иве ,поздравления за завършването на този красив и много труден гоблен:clap::clap::clap:

Следващият пак ли ще е Леврон ?

Повече от прекрасен е този гоблен!Следях те с интерес ,направо е като снимка!Да ти е честит !Хайде сега му избери една хубава рамка и пак да ни го покажеш.Какъв размер е гоблена, колко цвята и трудно ли се шие ?Знам, че Леврон не са от най -лесните.:clap:

Благодаря ви момичета,радвам се,че ви харесва колкото и на мен!
И така, ново начало на тази красота, пак от Леврон.

Прекрасен е, обаче като гледам какви са тревииии.............сещам се аз как затънах в такива папрати и още се мъча.:D Ти се герой! Поздравлявам те!:clap::clap:

Назад