Ммичета не мога да не ви се похваля какво цвете ми подари една приятелка даже и охрана си има.Приемам всякакви съвети за отглеждането на цикаса :idea:
http://www.zadoma.com/index.php?APP_ACTION=FLOWERS_INFO&FLOWER_ID=53
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ммичета не мога да не ви се похваля какво цвете ми подари една приятелка даже и охрана си има.Приемам всякакви съвети за отглеждането на цикаса :idea:
Аз съм ползвала "зелен камък" или по-точно е да се каже железен сулфид той се отразява много добре на растения,които жълтеят.благодаря ви момичета и аз се надявям у нас да му хареса .Четох че за да не му жълтеят листата по края трябвя да взема желязо и да му слагам във водата за поливяне от време на време.Някой ползвал ли е желязо аз имам тор и той си има в него желязо![]()
Аз съм ползвала "зелен камък" или по-точно е да се каже железен сулфид той се отразява много добре на растения,които жълтеят.
Аз не пръскам с зелен камък ,а поставям съвсем малко -една щипка в саксията по-далеч от корена на растението и то след като е било полято с вода:idea:yonka а как се ползва зеления камък знам че баща ми пръска с него асмата .Само кажи как го ползваш по колко слагаш![]()
qni честито много хубаво ти е цветето за съжаление в къщи много трудно ми виреят цъфтящи![]()
Момичета камъкът не е ли син с който се пръска или има и зеленyonka а как се ползва зеления камък знам че баща ми пръска с него асмата .Само кажи как го ползваш по колко слагаш![]()
qni честито много хубаво ти е цветето за съжаление в къщи много трудно ми виреят цъфтящи![]()