Има ли любители на цветя?

• Началник на темата Началник на темата demetra
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Момичета прекрасни цветя имате.Днес съм отделила деня за почистване и баня на цветята в моя дом и реших да ви ги покажа някой от тях, само изкъпаните готови за снимка :gipsy: .

Здраве, горе в средата , с червените листа цветето вид бегония ли е?От есента гледам бегония Rex и за сега се развива добре.

и моята гордост една папрат ,която я гледам от 5 години,прави ми много боклуци ,но си я обичам.Миналото лято едва не я уморих с климатика.

Здраве, горе в средата , с червените листа цветето вид бегония ли е?От есента гледам бегония Rex и за сега се развива добре.

Да бигония rex е,но скоро ми я подариха и е в една малка кошничка и листата и са малки,трябва да я присаждам.

Благодаря ,че харесахте моите цветя ,те са другата ми страст,но и те искат от скъпоценното ми време ,днес цял ден се занимавам с тях.През лятото зарязвам гоблените и се занимавам с тях.

Ммичета не мога да не ви се похваля какво цвете ми подари една приятелка даже и охрана си има :D .Приемам всякакви съвети за отглеждането на цикаса :idea:

[qute=kamellia;108061]Пробвай с тор за цъфтящи цветя и скоро ще те зарадва ;)[/quote]
Ще пробвам и ако цъфне ще ви го покажа!:idea:

Ммичета не мога да не ви се похваля какво цвете ми подари една приятелка даже и охрана си има :D .Приемам всякакви съвети за отглеждането на цикаса :idea:

Цикаса е страхотен.Аз нямам,но много го харесвам.Виж тука какви съвети има за отглеждането му.И дано дълго да те си задържи :idea: Успех!

Здраве прекрасни са ти цветята ,поздравления!:clap:

Галя,честито много красив цикас !
Моят е много по малък ,но важното е че пусна листо ,защото вече се притеснявах .А вчера видях ,че и второ е тръгнало.
Успех с отглеждането и мнооого нови листа!:gipsy:

Здраве, цветята ти са прекрасни! Аз ги имам същите, но в различни размери. Имах преди време два кротона и умряха. Гледах ги първо в Пловдив-там нямах проблеми с тях. След като ги прехвърлих в Карлово-нещо не им хареса. А на Галя честит цикас! Да расте и да я радва.

благодаря ви момичета и аз се надявям у нас да му хареса .Четох че за да не му жълтеят листата по края трябвя да взема желязо и да му слагам във водата за поливяне от време на време.Някой ползвал ли е желязо аз имам тор и той си има в него желязо:confused:

Здраве, цветята ти са прекрасни! Аз ги имам същите, но в различни размери. Имах преди време два кротона и умряха. Гледах ги първо в Пловдив-там нямах проблеми с тях. След като ги прехвърлих в Карлово-нещо не им хареса. А на Галя честит цикас! Да расте и да я радва.

Лари,тези кротони и мен ме мъчиха и аз уморих два, но сега им намерих място на източен прозорец-лятото обилно ги полива и пръскам с вода,а зимата вирея на температура 16-20 градуса.Искам да те питам гледаш ли стайна ела /аурокария/ все немога да и угодя :(

Не , стайна ела не гледам. Но подарих на двама приятели-единият я умори много бързо. На на другото място е чаровна.Гледат я между два прозореца-ъгъл,но те са до пода-изток-юг.Не мога да й се нарадвам като отида.Желая ти успех в отглеждането й.

Статус
Not open for further replies.
Назад