Има ли любители на цветя?

• Началник на темата Началник на темата demetra
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Относно бонсай:много бавно растат и са много капризни.Това са мини дръвчета.Преди години дъщеря ми се опита , но ката отиде да следва моя милост ги умори от прекалени грижи.Май ги удавих.Не разбрах.
:cry:
Един съвет относно пръстта за саксии: преди да се използва, трябва да се изпече във фурната. Когато изстине, може да се сее. От години процидирам така и нямам проблеми. :gipsy:

Относно бонсай:много бавно растат и са много капризни.Това са мини дръвчета.Преди години дъщеря ми се опита , но ката отиде да следва моя милост ги умори от прекалени грижи.Май ги удавих.Не разбрах.
:cry:
Един съвет относно пръстта за саксии: преди да се използва, трябва да се изпече във фурната. Когато изстине, може да се сее. От години процидирам така и нямам проблеми. :gipsy:

itek тая пролет си посадих бонсаи .Реших да пробвам дали ще мога да ги отгледам...за сега всичко е наред .За по нататък ще видим какво ще стане :idea:

кажете ми

моля някой, който отглежда банан да ми каже защо листата на две годишният ми банан започнаха да жълтеят :?:

БРАВО

БРАВО qni,ТИ НАИСТИНА ОБИЧАШ ЦВЕТЯ.ЦВЕТЯТА ТИ СА ЧУДЕСНИ :!: :flowerlove:

:flowerlove: :flowerlove:

qni каза:
itek тая пролет си посадих бонсаи .Реших да пробвам дали ще мога да ги отгледам...за сега всичко е наред .За по нататък ще видим какво ще стане :idea:

Яни я го покажи бонсайчето да го видим,ако може разбира се :!:

Ще направя снимки и ще ви го покажа ...
katya наистина ги обичам и ми е много приятно да се грижа за тях ...доставя ми огромно удоволствие :yes:

Ето бонсайчето,което още не е оформено ....вече съм му прищипнала върха ,за да се разклонява..

Ето част от цветята ,които заснех в градинката ,с пожелание за много пролетно настроение :wink:

:yes: Красиви ти са цветята, Яни!И аз много обичам да се грижа за моите/само саксийни/,за които трудно вече осигурявам място :!: :idea: Като цъфнат и моите петунии по терасите,ще ги снимам и покажа :!:

:hello: Момичета, да ви се похваля.Миналата пролет от Метро си купих роза, която влече.Беше в кутийка , с коренче и резник. Имам малък двор и там я засадих. Вчера цъфна и много съжалявам, че не мога да ви я покажа.Кървавочервена е и огромна.Мерих диаметъра на цвета- 17.5см :!: :!: :!: Страхотна е :!: :!: :flower: :flower: :flower: :flower:

Аз си купих,тази година от същите рози в кутийка .Посадих я в едно голямо калено гърне на двора.Незнам дали тази година ще цъфне ,но засега върви много добре.

vania.kaimski,пожелавам ти да стане толкова красива,колкото моята.Имай предвид, че не съм полагала особени грижи, даже не я подкастрих.Успех :!: :!: :!:

Статус
Not open for further replies.
Назад