Торта за детски рожден ден?

Джема, когато на 19 пуснах мнението си след това винаги влизам във форума да го видя и то си беше съвсем нормално имам предвид, че аз писах само първия абзац от текса.Вчера влязох да разгледам темата и тогава видях този текст.Прегледах назад и не видях някой друг да е писал нещо подобно и затова ме озадачи така :shock: А и цитата нали излиза маркиран в по-тъмно поле?

darri каза:
И мен ме е яд, в града има една сладкарница-нещо като монопол и само от нея трябва да са тортите, които може да се носят в градината, дори те с техен транспорт ги доставят, затова разрешават, те поемат отговорност за чистотата на продукцията си. Не е лошо, ама и моите торти не са по-лоши от техните, нито по-мръсни.Ще я сложа в кутия като тях също...Яйцата ще си ги купя от една борса, където са гарантирани-за тирамису ги продават. Да, ама не.

Имаме си духче май. Искам да отбележа, че нямам особено многто работа, докато съм на работа. И в кулинария, особено за детските торти мненията ги следях с особен интерес, изяждайки се от мъка, :twisted: че не мога да постна снимки на моите единствени 4 торти, правени за рожденните дни на децата, които определено со доста детски.
Да не се отплесвам. На Дари поста ми направи впечатление, защото се учудих как могат да не приемат дори купена торта. И този втория абзац определено го нямаше. :?: :?: :?:

:no: Не знам какво става , но определено не ми харесва и на фона на всичко останало, което се случи в този форум.....pep-4o, благодаря за подкрепата :lady:

Ами незнам какво става. А и тук е момена да кажа, че нямам нищо общо с това (понеже нали съм модератор) :?

Ето снимки от снимките с торти по рожденни дни на моите деца, които аз съм правила. Поради което качеството е недобро (меко казано) :D :D :D
Блатовете на всички са пандишпанени, украсите са сметанови, само Мики-мауса е с шоколад (тази идея я "краднах" от една сладкарница, но след толкова години признанието губи давност :? :?

Торта Мики Маус

4210dc6b33dd.jpg

d53cc496c4f2.jpg

Торта заек по шаблон

4f28df97125a.jpg

260e9f4c6bb7.jpg

Торта с каруца и животинки (тези играчки се продаваха готови в една сладкарница и срещу дребна сума можеше да си купи човек всякакъв вид животинчета )

b39bb4514d70.jpg

Торта-заек

ba01713e84e3.jpg

Момичета, да ви покажа и моята прясна торта. На вкус стана страхотна, но се издъних с украсата. Кутията с готовите украси, падна и всичко стана на сол, та трябваше да правя нови, а нямах толкова време. :(

Браво michel :!:
Много весела и интересна торта,а за госпожицата до нея нямам думи-истинска кукла... :lady: :lady: :lady:

Ееееееее, много ви благодаря! Истината е че идеята ми беше друга, а и цветовете, трябваше да са по-различни. Добре ч все пак имах някакво време та позамазах положението!

Ефекта уау! Много сладурска торта, а рожденичката е още по-сладка. Да е жива и здрава. Ще кажеш ли продуктите за глазурата, че утре трябва да правя торта за кръстник и се чудя каква да е глазурата и украсата.

Утре малката ми дъщеря става на 4 годинки.Ето какво направих с много любов:
9c8d47fddb77.jpg

f1b752b39a11.jpg

Съжалявам за лошото качество на снимките...Въпреки това съм страшно доволна, че мога да споделя радостта от направеното с вас ,момичета :yes:

Ванче,ти си направо за сладкарския бизнес.Страшна торта си измайсторила.Ако не те затруднявам би ли споделила как я подреди така добре около куклата?
Да ти е жива и здрава рожденничката,много да е палава и усмихната и да изпълва живота ви с щестие!
butterfly5.gif

Много се радвам, че ви е харесала тортата и благодаря за пожеланията.
:lady: Скарлет, тортата е направена от готови рула и сладкарска сметана.Сложих един найлонов плик в купата, наредих парчетата руло, изсипах разбитата сметана-смесена предварително с 2 пак.желатин 2 нарязани банана и 100 гнатрошени фъстъци-и наредих останалите рула .Отгоре покриваш с още един найлонов плик и хоп-в хладилника.Чак на другия ден я украсявах.Ето как изглежда отвътре:
02d432a00860.jpg

Колкото до куклата-махаш краката и я закрепваш върху тортата.Другото е фантазия. :wink:

Ванче,благодаря за изчерпателния отговор.Като гледам датите в подписа ти разбирам,че и твоите юначаги са набори на моите,само,че аз не успях да ги нашаря ами съм с двама мъжаги.... [:] Но и моите деца са 97 и 02 набор. [:]

Скарлет, и аз не можах да ги нашаря :) -имам 2 щерки :Мартина на 9 и Кристиана вече на 4.Сигурно съм те заблудила със съкратените имена хихи.Сори :shock:

Назад