Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Аз си бях купила 2 комплектовки на "Златен гоблен"-София и съм много разочарована от схемите-бяха писани на ръка и поправяни и едвам съм ги разчела и с големи усилия довърших гоблените!Затова повече няма да купя тяхна комплектовка!
Да споделя само , че .... побеснях . След 3 годишно чакане , (няма да пояснявам как България - К се снабди със схемите ), ако знаете с какво качество получих "Селски пейзаж - не ти е работа - с оромни черни полета на места - скръб , пълна скръб . помислете преди да го купите . развалих си мнението , което имах .![]()
На мен пък ми направиха подарък "Света Ана" комплектовката е на фирма "Заря - 21". Ужасен е. Гоблена е с 28 цвята, като знаците на повечето цветове в легендата са почти еднакви и като погледнеш схемата всичко ти се размазва. Конците са папетс и докато шиеш направо във въздуха се накъсват. Просто никога не купувайте техни комплектовки, особено с папетс.