Гоблените на Таис

• Началник на темата Началник на темата Tais
  • Начална дата Начална дата
Здравейте,благодаря за вниманието на всички разгледали гоблените ми.
Това са тези който съм ушила с изключение на онези които съм подарила.

1."Африканка" - не е оригинал на Ланарте
2."За твоя рожден ден" - схемата е от списание
3."Септември" - готова комплектовка на Милена стил
4. "Дорита" - готова комплектовка на "Микра" Казанлък" - подарена
5."Голямата фрегата" - комплектовка на МИлена стил

Последно редактирано:
:)
1."Таити" - готова комплектовка на Микра Казанлък-
2."Момиче на плажа" - готова комплектовка на Микра Казанлък
3."Молещия се Христос"- комплектовка на Милена стил
4."Княгиня - лебед" - Солария
5."Момиче с книга" - Милена стил

Последно редактирано:
:-|
1."Слънчогледи във ваза" - Милена стил
2."Нежна фея" - Солария
3."Коне в реката" - Милена стил
4."Марти" - схемата е от форума,гобленчето вече е на стената на новия си притежател.

Последно редактирано:
Както обещах ето я феята в рамка и вече подарена.Снимката малко е притъпила красотата на гоблена.Цветовете в действителност са много по - наситени.
"Лунна фея" схема от нета

Последно редактирано:
Поредния подарък,този път за едно бебе.:baby: Сега шия Изабела на Милена стил и едни котенца в чашки за кафе :)
"Бамби и приятели" - схема от списание

Последно редактирано:
Котенцата в рамка,последната чаша няма умишлено дръжка.
"Котета е чашки" - схема от нета

Последно редактирано:
Ето я "Изабела" най-сетне в рамка.:kissyou: Ших я за 2 път.Първата "Изабела" уших за майката на половинката ми преди повече от 3 години,когато него още не го познавах.Втората "Изабела" подарих на моята майка.Сега и двете имат еднакви гоблени :)
"Изабела" - готова комплектовка на Милена стил

Последно редактирано:
Изтупвам праха от тази тема и ви представям първото ми Нимуе,подарък за моя мъж.Рамката си я избра той сам.
"Леприкон" - схема от нета на Нимуе

Последно редактирано:
Сега след като другарчето ми си получи гобленчето от Коледната игра мога да ви го покажа.Схемите са от нета и форума,малко импровизирах и от 3 мотива докарах ето това .Рамката избра моя мъж.Той стана спец по рамките в последно време все той ги избира при това бих казала много сполучливо :)

Имала съм тема с готови творби... едва я намерих и е време да и отупам праха.Наканих се най-сетне да си сложа в рамка ушитите през изминалата година гобленчета:
1.Моята "Грозодберачка" на Солария,тази която даже беше полята с червено вино и като по чудо оцеля
2."Котета в саксия" свалих си схемата от руски форум и бяха ушити миналия август.
3.Елфче със свещ -схемата ми е от djavka на която пак благодаря.
4.Елфче с ледена висулка - схемата я свалих пак от руски форум.
5.Кафе

Последно редактирано:
Всичките са много красиви, но котетата - направо се влюбих в тях! :clap::clap:

Гроздоберачката хем бере, хем си пийва, а? ;)
Котетата са страхооооотни!

Таисче, всички са много красиви. Оформила си ги стилно. Поздравления!!

Браво, Таис. Прах вече не остана. :clap: Хайде - давай и следващите. Ще чакаме с нетърпение. Ако не се лъжа - Баба Яга е наред, нали:?:

Ти като че ли ги скрадираш...и изведнъж от раз...опп,5 брая..ама са страхотни!!!

Благодаря ви момичета за милите думи,за това че сте отделили от времето си да погледнете последните ми гобленчета в рамка:blueflow:

Всички са Много красиви ,ама котетата.... върхът!!!:clap::clap::kissyou:

:clap::clap::clap:Прекрасни гоблени си изработила.Всички много ми харесаха.Продължавай в същия дух-да ни показваш оше и още красоти.:flower:

Ехааааа, ама как ни застреля с пет куршума наведнъж :D
Чудни гоблени - гроздоберачката си я харесвам по начало, а останалите са толкова весели, свежи и изработени с професионализъм :clap::clap::clap:

Назад