Гоблените на Таис

• Началник на темата Началник на темата Tais
  • Начална дата Начална дата
Благодаря ви момичета,сега ви показвам моята "Баба Яга" :)
]

Последно редактирано:
:clap:Лелеее, седи и си мисли кога да яхне пак метлата! Супер Баба Яга! А котарака е рошав съшо като моя Чочко - само дето той е рижав.

:clap::clap::clap:Тази грозна старица винаги съм я харесвала, да ти е честита и да те радва.:kissyou::kissyou:

Красавица е тази баба.........., а и рамката и пасва идеално :clap::clap::clap:

Много ме кефи този гоблен!!!:loveglasses: Радвам се на всеки, който го е ушил!!:idea: Честито!!!:kissyou:

Първия ми опит с картички :-|

:clap: Нати,справи се,видя ли че не е трудно,даже е забавно.Само един лек съвет,отгоре оставяй малко повече от картона,лепи бродерията малко по-надолу,ще изглеждат още по-добре:kissyou:
Но пък ако си ги харесваш така повече,така си ги прави.

Баба Яга е супер:clap::clap:Аз отдавна съм и хвърлила око,но кога ли ще и дойде реда:confused:А картичките са много красиви:kissyou:

:clap: Нати,справи се,видя ли че не е трудно,даже е забавно.Само един лек съвет,отгоре оставяй малко повече от картона,лепи бродерията малко по-надолу,ще изглеждат още по-добре:kissyou:
Но пък ако си ги харесваш така повече,така си ги прави.
Аз май обратно ги направих...първо рязах цветната хартия и после лепях бродираното а то дойде голямо за хартията...имало си начин другия път първо ще налагам бродерията после ще режа хартията:kissyou:

Като за първи път-excellent
/Отличен/
Много са красиви,а показваш и "производителност"!:idea::kissyou:

Отупвам праха от темата за пореден път и показвам последните за тази година изработени от мен гоблени. Имам ги благодарение на Оля и това е първия ми опит с мъниста.

Много красива и "вкусна"серия се е получила.Чудесно си се справила с мънистата.:clap::clap::clap:

Назад