Моето скромно творчество

• Началник на темата Началник на темата cecunka
  • Начална дата Начална дата
Вчера за моят имен ден получих най-големият подарък - запознах се с daniel4i и имахме време с Вени / venipetgdb/ да се видим на спокойствие, да се насладя на гоблените и на двете. Бях в червената кухня на Вени и си пихме кафето обградени от красота! Даниела носеше циганката - на живо е просто неописуемо красива, а новото и начинание е повече от прелестно. Снимки от срещата ще постне Диди, че тя бе главен фотограф на събитието.
Искам да ви запозная с красотите, които тези момичета са сътворили за мен.
Аз все се каня да се хвърля в дълбоките води на декупажа, но Вени ме изпревари и благодарение на нея съм горд собственик на тази уникална саксия и това прекрасно великденско яйчице

Daniel4i ме сюрпризира със страхотно комплектче на vervako, разкошна нежносиня панама, невероятен ключодържател и разкошно яйчице. / Колекцията ми расте, чак се чудя дали да боядисвам :D/

Благодаря Ви момичета, поне една седмица ще летя и няма да стъпвам по земята. Емоцията е уникална и неповторима!:kissyou:

Много целувки за вас момичета :kissyou:

И понеже съм като циганче, не мога да имам нещо ново и да стои и да чака ред /независимо за какво се отнася/ :D онзи ден снесох яйчице с бродерийка върху синята панама, която ми подари daniel4i/:kissyou:/.
Може би е малко по-твърда и по-трудно го монтирах, даже леко го изкривих, но си го харесвам много. Останаха ми още 1 от стироформ и едно пластмасово, но няма да е тази година. Спирам до тук. Само след празниците ще си довърша великденското каренце и така ще съм първа в подготовката за следващата година :D
Тук съм накичила всички яйчица - моите, на venipetgab, daniel4i, изплетеното на една кука от колежка и квилинг яйчицето, което също ми е подарък.
http://cecunka76.snimka.bg/tapestries/goblenite-na-cecunka.523397.23125405
http://cecunka76.snimka.bg/tapestries/goblenite-na-cecunka.523397.23125411
http://cecunka76.snimka.bg/tapestries/goblenite-na-cecunka.523397.23125413

:clap::clap::clap:Браво Цвети яйчицата са станали много хубави, само дето се опасяваше дали ще ти се получат!:kissyou:

На това малко и сладко великденско пиленце мястото му е тук. Cecunka ми го падари на нашата срещичка. Изработено е на пластична панама, очичките му са от мъниста. Цвети, много е хубаво.:clap::clap::clap:

:kissyou: Благодаря ти за снимката, аз от бързане забравих да го фотографирам :D Радвам се, че ти харесва, а за Етъра:shhh: е в застой, карето също, а вчера си харесах едно Vervako :gipsy:

Благодарение на daniel4i се сдобих с това vervako. Днес ви го представям още неизпрано след последното бодче. Като го оформя като торбичка ще ви го представя пак.

Благодаря ти мила, още веднъж Честит рожден ден!:kissyou:

:clap::clap::clap:Цвети много нежни и красиви са се получили лилиите, очаквам крайното им оформяне:loveglasses:

Благодаря ви момичета :kissyou:
Много е нежно и красиво това моделче - ето и готовата торбичка

Снимката не е от най-хубавите, но .....

Снимката наистина не е най,но си личи колко са нежни и красиви лилиите.

То не му е мястото тук на това фото, защото покривчицата е готова само наполовина, но не ми се отваря тема за нея. Следващият път като я покажа тук ще е цяла и оформена:shy2:

Назад