Моето скромно творчество

• Началник на темата Началник на темата cecunka
  • Начална дата Начална дата
Нова година нов късмет! Първото малко бръмбъзъче за тази година. Първи опит върху черна панама. Измъчи ме не панамата а това че направих пеперудата с "огледален образ":oops:Остава да го зашия и оформя и отива при нов собственик - да му пази телефончето.:D

Ето го и готово

Последно редактирано:
Вече мога да ги кача и тук - моето другарче си получи подаръка.
Започвам с розата на дименшънс - леко променена от мен - рамката по схема трябваше да е с бял цвят, а аз я направих с ламе- получи се по нежно. Другото, което промених са френските възли/сухите цветя около розата - голяма борба беше,но те ме победиха и ги смених с кръстче 1 кат .

а ето го и в рамка - снимката е на darma_rz

ramka za snimki

и едно малко иглениче

:clap:за всичко сътворено от теб, а коледните неща са си заслужавали борбата!:flowerlove:

Розата ти е страхотна, много е ефектна, но ми се струва, че тази в рамката е друга:confused:

Благодаря!:kissyou:
megim същата е, но много съм зле със снимачната техника:D - снимам с телефона / от който все още не съм свалила и една снимка - все се каня да си купя джаджата за сваляне/ или със камерата на скайпа! :confused:Ще трябва да си измисля повод да се сдобия с едно цифрово фотоапартче!

Поздравления за подаръка!:clap: Всичко е майсторски изпипано, а розата на живо е много по-красива, отколкото на снимките.:kissyou: за майстора и за новия притежател на подаръка.

Имах удоволствието да ги видя на живо.Розата е много красива, а рамката е такова бижу.....
Надявам се скоро да видя завършен и "Етъра"

Имах удоволствието да ги видя на живо.Розата е много красива, а рамката е такова бижу.....
Надявам се скоро да видя завършен и "Етъра"

Силве, както съм го хвърлила и шия момичето на Солария - няма да е скоро.
:confused:Но ще трябва да се мобилизирам.
Благодаря за похвалите момичета, имаше още какво да се желае - все още ме е яд за френските възли.Дименшънс нещо взеха да ми стават любима фирма.

Последно редактирано:
Да изтупаме малко праха от темата :idea:
Ето първата от трите възглавници е готова, втората е вече в процес на шиене, а Етъра и момичето на Солария ще има да чакат:shy2:

:clap::clap::clap: Браво Цвети!!! Макар и с закъснение мога да кажа с гордост,че аз съм притежателката на розата.Великолепна е на живо:kissyou:

Назад