Пепи, ших го от пренабрана схема. Имам и графика без ключ, но тя е същата като тази в xsd (сравнявах ги знак по знак). Пък и в xsd си увеличих доста схемата и ми беше много лесно да шия.
Най-после съм готова с изненадата за св. Валентин. Ших, гладих, лепих , и мисля, че се справих с рамкирането. Ще докладвам как е реагирала половинката като го види в неделя. Лично на мен ми харесва резултата. Да си призная, че бях го зарязала почти 2 години, защото ми свърши сивия конец. Продължих го с друг, който е малко по-различен, но от самолет не се забелязва.
i dvata mnogo mnogo mi xaresvat bebenceto e prekrasno :baby: a podaraka mnogo 6te zaradva lobimia ti prekrasen e niama kak da ne go xaresa edno goliamo bravo :clap::clap::clap:
Благодаря за похвалите. :kissyou:Подаръкът вече е подарен, но все още чакам да ми забият гвоздей в стената. Изненадата се получи добре, а празника ще го помня цял живот.
Много са красиви и стилни и двете моделчета!!!:loveglasses::clap:
Аз до сега не съм ги виждала и доста ме впечатлиха.:idea: Получателят им е истински щастливец!!!:kissyou:
Роси,винаги с удоволствие разглеждам твоята страничка,защото в нея винаги има красиво изработени и офермени с голям вкус творбички:kissyou:Получателят на подаръчето е истински щастливец:kissyou:
Този сладур вече е при новия си собственик. Показвам го рамкиран:
Днес започнах следващото V-e-r-v-a-c-o-бебе, но в магазина ги няма повечето от цветовете и това много ме притеснява. Ама здраве да е...
Ето ме и мен с още един подарък. Този път си остава у нас, защото преди 10 дни родих и гобленчето е за моето малко слънчице. Вече е поставено над кошарката му. Надявам се да ви хареса.
Честито ти слънчице!!!:baby: Да ти е живо и здраво и мноооооого да ви радва!!!
А за мен Vervaco си е СУПЕР по принцип......... та това моделче е сладко!!!:kissyou: