Радвам се , че ви харесват. Най-вероятно в неделя ще се разделя с единия. Сега продължавам пак с V-e-r-v-a-c-o- трудя се над този и съм минала половината.
Не знам защо не ми върви. Преди малко си забих иглата в пръста и без малко да иде в печката. След него съм се зарекла да си шия подаръци за себе си. :gipsy:
Все хубави неща си сътворила:loveglasses:, а фирмата Vervaco ми е фаворит. Всичко нейно ми харесва!!!:clap: Ще чакаме и новото бебе да видим.:idea::kissyou:
Ето и новото бебче. Уших го на един дъх. Голям мерак за шиене, даже в болницата със системата в ръката пак ших . Сега ще чакаме само да се роди, за да мога да напиша името и датата. Ших го на разграфена панама, че предното бебе ми взе здравето. Сега ще се наложи да запълвам с бяло, но нищо.
А в понеделник направих "първата копка" на "Тайната вечеря" (нали нов гоблен се почвал в понеделник). Не обещавам да го завърша в близките 5-6 години, защото най-вероятно ще разнообразявам с други започнати. Сега шия изненада за любимия за св. Валентин (бях я захвърлила, но пак я почнах). Скоро ще я покажа и нея.
Това бече рядко се шие, а е толкова сладко!!!:loveglasses::clap:
От пренабрана схема ли го ши, или от скан ми е интересно?!:gipsy: Питам защото аз имам 3-4 вида схеми на такива бебчета и всичките са различни.
Добро начало на " Тайната вечеря" и дано да успееш да го довършиш, макар и бавничко. Успех!!!:kissyou: