rosita- моите "нашивки" :)

• Началник на темата Началник на темата rosita
  • Начална дата Начална дата
Най-после и аз да покажа моите творби. Брат ми ги нарича нашивки, затова кръстих темата си така. :D Това е най-големият ми гоблен. Подарих го съвсем скоро на сватбата на наши приятели, на които кумувахме. Ших денонощно (дори и на празниците), за да успея.

Този го ших тайно и го подарих на моя приятел за рождения ден. Вместо да се зарадва, ми каза, че се подигравам с него:( (защото бил бебешки). Ама аз много си го харесвам, защото е правен с много любов.

Две графики. Много ги обичам. За втората всички ме питат защо не е довършена. :D Как да им обясня, че схемата е такава...

За тази мадона ми казаха, че била католическа (и то ден, след като я уших). Посъветваха ме да гледам на нея просто като картина, а не като икона.

Този симпатяга подарих за 50-годишния юбилей на моята майка. Пратих и го по пощата и като ми се обади си личеше, че е на седмото небе.

И пак подарък. Мечо отиде при едно мнооого послушно дете. За съжаление го нямам сниман с рамката.

Ето и картичката, която изпратих за рождения ден на големия брат. Той е запален рибар. Молих го повече от месец да я снима и да я прати. Накрая му отидох на гости (300 км. не са малко), и си я снимах сама. :D

Да покажа подаръчето и за малкия брат. То все още пътува с българските пощи. А последната картичка е опит с quilling технологията (много е заразна) :D.

А тези уших за играта и вече са при моето другарче, но все пак да ги покажа и в моята тема.

Ето ме и мен. Бързам да се похваля с последната си творба. Това е икона на V-e-r-v-a-c-o. Все още си няма фон, защото още се чудя точно какъв цвят да е. Приемам съвети. Идеята ми е да ушия още един такъв, да ги рамкирам заедно и единия да подаря на манастира, където обичам да ходя. Вече имам ушит един ред от втория. :D Снимките са страшно некачествени. В действителност изглежда съвсем по друг начин.

Последно редактирано:
Явно имаш огоомно сърце , като гледам повечето красоти си подарила .Продължавай в същия дух ,а ако някой не може да го оцени сам си е виновен :D Поздравления за иконата :clap::clap::clap:

:clap: на теб за страхотните подаръци, които обичаш да правиш от сърце.
Всичките са много красиви.

Поздрави :kissyou:

Качвам по-качествени снимки на иконата. Така цветовете са значително по-близки до оригинала. Започнах да шия фона, и паралелно с това шия и втората икона за подарък.

:clap:Лелеее!Как досега не съм ти открила красотите!Поздравления.:clap:Аз също шия и подарявам.Нямам техника да покажа и аз нещата си.Благодаря, че се насладих на твоята,която си създала.:-|

Не мога да се стърпя и да не ви покажа иконите в рамки. Макар, че снимките са доста зле. Много съм доволна от резултата. Надявам се тези дни да мога да ги осветя и едната да подаря на манастира. Когато имам възможност ще ги снимам по-качествено.

Назад