Запаси от комплекти на гоблени

• Началник на темата Началник на темата Аня
  • Начална дата Начална дата
Идеята според мен е....запасите на всеки лека-полека да намаляват,т.е. да бъдат показвани в Готовите творби....:idea:

И още, не знам при вас как е, но при мен...:Dкато си погледна тук накуп запасите, които ме чакат всеки път се удържам да не си закупя още нещо новичко:bong:,понеже вкъщи те са ми прибрани в един шкаф,не ги виждам заедно...и все се блазня от по-нови модели..
А така като погледна темата се САМОВЪЗДЪРЖАМ:gipsy:! Засега върши работа..

Скоро си купих 4 Вилерови гоблена - Свята нощ, Възкресението, Мона Лиза и една икона....удоволствието да шиеш оригинални гоблени е огромно...

Засега имам няколко комплектовки от вас, за което благодаря!:kissyou: И 5 гоблена на Солария. Момичето от Алхамбра, Гледка към морето, Прекрасната градинарка, Мадоната с гроздето и Дамата в червено.Направо не знам кога ще имам време, но ги искам всичките ушити на стената ми! Ако някой се интересува от схемите и легендата да пише и ще му парщам.:kissyou:

Ами и аз си имам запаси "Старецът с лулата", "Старецът с халбата" и "Св.Ана", но още имам да шия последната схема на "Коне в реката", а пък на "Молитвата" надписите вътре, така че ще почакат.

Последно редактирано:
за съжаление имам много модели ,но нямам идея как ще им събера конците .Много са красиви и не мога да реша от кой да започна ,А не сум и много опитна.Ушила съм само "Десислава" и благодарение на вас довършвам "Зимния параклис"А толкова красота ме чака още.....

Момичета,търся схемата на Сияйната Мадона - купих го преди десет години и го започнах тогава, но едва сега му дойде времето да го довърша, а се оказах с половината схема :(
Може ли някой да ми помогне?

Момичета,търся схемата на Сияйната Мадона - купих го преди десет години и го започнах тогава, но едва сега му дойде времето да го довърша, а се оказах с половината схема :(
Може ли някой да ми помогне?

Попитай в тази тема, като не забравяш да оставиш мейл и да сложиш картинка как изглежда гоблена.
http://www.goblenite.org/showthread.php?t=8365

Моите:1. За довършване- "Воденицата на Буше","Трявна"и "Сиси"
2. "Лятно мечтание" на МиленаСтил-коетовъв всички други варианти сенарича "Пролетно..."

Назад