Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
С риск да бъда линчувана,показвам ви моите запаси и все пак не съм 100% сигурна че снимах всияко.......Започнатите изобщо не ги броя.
С риск да бъда линчувана,показвам ви моите запаси и все пак не съм 100% сигурна че снимах всияко.......Започнатите изобщо не ги броя.
Аз точно с такава игла шия :lady::yes:Момичета, добре сте се запасилиБраво на вас. Скоро четох някъде из форума за двойните игли за шиене и като не можах да го намеря, реших, че тук при вас е най-удачно да сподела, тъй като с тези запаси ще ви е нужно и нещо, с което да шиете по-бързо:idea:Случайно попаднах на тези игли при съседите и много ми се иска да сподела видяното с вас
http://www.homyakov.net/Forum-ShowTopic-2020-page-3.html
В нашия форум се споменаваше за тези игли, но с някакво топче на върха, а тази от снимката си е направо двойна - с ухо по средата. За първи път виждам такава, е не че съм виждала от другите, но за този вид не съм и подозирала, че съществеват - много ме впечатли.
Моля модераторите да ме извинят, ако съм сложила мнението си не нясто и ако счетат за необходимо да го преместят или изтрият!
:kissyou:
Диде,просто незнаеш какви усилия ми струва да не ги почвам.Аз и за това имам и много започнати де.Ама важното е че и ги довършвам от време на времеНе е истина.....
Направо онемях...
Не мога да си представя как издържаш да не ги отвориш и започнеш. Аз бих ги захванала всичките,пък ако ще да ме изгонят.
Пожелавам ти поне половината да завършиш тази година!!!!
Здравейте,търся схема на "Лунна зима"-ако някой я има да ми помогне!Гоблена е почти ушит,но преди 20 години!
Здравейте,търся схема на "Лунна зима"-ако някой я има да ми помогне!Гоблена е почти ушит,но преди 20 години!
Извинете ме, но не разбирам целта на темата - не виждам да се води разговор, постват се списъци само ?!?!?!![]()