Запаси от комплекти на гоблени

• Началник на темата Началник на темата Аня
  • Начална дата Начална дата
Изникна ми идеята както в руските форуми момичетата си покзават запасите от гоблени,които мислят да ушият,не започнатите,а само приготвени комплектовки.какво ще кажете да си покажем една на друга какво крием в запас.Аз утре ще снимам моите.

Струва ми се чудесна идеята, макар че аз имам само един в запас, но сега чакам да ми доставят два.

Аня, :clap: за чудесната темичка!
И така започвам...
Запасите от гоблени на leti_at::D
1."Сияйната мадона"
2."Моление о чаше"
3."Архангел Гавраил"
4."Дете-ангел"-в жълто
5."Жена-ангел"

П.П. Онагледявам със снимков материал...

Не броим започнатите
1."Кралското езеро"
2."Дете -ангел"-в синьо
3."Трите ангелчета"...от нета
...а схемите пратени ми от съфорумки въобще няма да ги броим...:D

Последно редактирано:
Моите запаси са
1. Света Анна
2. Свети Мина
Няма какво да покажа,защото имам схеми две парчета панама и конци
Не броя започнатите и схемите които съм събрала

здравейте, това е първото ми мнение, нова съм, ама по темата, нямам никакви запаси, днес ще ида да си купя нещичко

Здравейте, при мен има приготвени 2 - Африканката на Ланарте и една фея на Кандамар на щампирана панама!:D
p.s. Опс, от вчера вечерта се увеличиха с още един на Дименшънс - Celestials! Кво да се прави - краста!:D:D:D

Zdravo na site!
Jas sega denovive go dorabotuvam "Bogorodicen pokrov" i nameravam da go rabotam "Tajnata vecera".
Srekna i uspesna rabota na site sto vezat gobleni.

Моите запаси са планираните които искам да ушия за тази година:
Възкресението и
Императора на Ланарте.

аз имам в запас "Водопада" на Милена стил
"Есен" и ""Лято" от Вилеровите сезони
Тези са схеми, конци и панама, но в един друг запас стоят към 20 -тина схеми:D

Аз съм подготвила папагалите на Lanarte :idea:
И сега се опитвам да комплектовам нещичко за Играта -8ми март:D
:thumbup:Дерзайте момичета! ;)

не е ли по-добре?

Няма ли да е по-добре да е с картинки. Честно казано нямам представа кой гоблен как се казва :confused:

Като изключа двата ,които правя в момента вече събрах схемите на "Веселите музиканти",Купа с черешки" и "Кучета пред камината"
:clap:
Юхууууууууу :loveglasses:

Явно определено тук "разваляте" дисциплината :D
Толкова се запалих по тези схеми дето се правят в сайта на Иголки,че си сглобих това : :D:clap:

Ако говорим само за схеми имам толкова, че няма да ми стигне живота да ги избродирам, но мисля че става дума за пълни комплектовки. Аз съм си наложила сама да не си купувам нова комплектовка преди да сън ушила започнатото, защото няма да издържа на изкушението да започна веднага да шия новия гоблен и така ще зарежа стария. А това може да продължи до безкрайност. Нали си се познавам :) И затова предпремам такива мерки срещу себе си "Ушиваш започнатото - купуваш ново, иначе няма ново!"

Назад