Малко от мен

• Началник на темата Началник на темата pepina_p
  • Начална дата Начална дата
Само като погледна контурчетата в шапката... все едно бродираш таралеж. Но елфчо е страхотен! Поздравления! :clap:

:clap:страхотен е и не съм го виждала и ти много добре си се справила с контурите
дай малко повече инфо -чия разработка е и от къде да си изтегля схемата му
мнаго ми хареса трябва да шия нещо за едно новородено бебе а това ще е един хубав подарък
донеси го в бургас да го видим на живо :kissyou:

Ооооо, супер е елфчето :loveglasses:
Всяко бодче от контура си е струвало за този сладур! :clap: :clap: :kissyou:

Изпускам те от поглед за малко и ............
И лодките, и елфчето са чудесни :clap::clap::clap::clap:

Искренно се радвам, че моят сладур ви харесва и на вас.:loveglasses:
Схемата я намерих в руски форум. Разработка на рускиня. Беше я пуснала свободно и от миналата Коледа се каня да ги ушия.
За всички , които искат схемата, могат да я изтеглят от тук:
http://dox.bg/files/dw?a=235a72831c

Направих няколко Коледни книгоделителя за благотворителна кауза. Благотворителният базар в Пловдив ще се порведе в МОЛ " Пловдив"

Освен това рамкирах Елфчо и спретнах и рамкирах и един сладурски/ за мен/ Дядо Коледа :

Рамката на Елфчо е съвсем друго зелено-ярко, но и на тъмно и на светло не стана хубава снимка. Имах нужда от някакви ярки весели рамки и затова взех такова решение. Класическият въриант беше червени рамки..... Дано ви харесат.........:kissyou:

много интересни книго/раз/делители!За мене в този аранжимент е нещо ново и много деликатно!БРАВО!!!Само за ценители/извинявай за клишето

много интересни книго/раз/делители!За мене в този аранжимент е нещо ново и много деликатно!БРАВО!!!Само за ценители/извинявай за клишето

Май имам правописна грешка- сигурно е книгоразделител............
Абе важното е, че са коледни и готини...:D

То и книгоразделителите са хубави, но ....:D аз съм фен на елфчето и дядо Коледа! Много са сладурски! :D Дядо Коледа ще се разболее с тези боси крака! А сега сериозно - харесаха ми и рамките им - страшно много им подхождат! Поздравления от мен!

Пепи, книгоразделите са чудесни! Браво на теб :clap: А за Елфчето видях го на живо прекрасен е, Дядо Коледа е страхотен :kissyou:

:clap:честито всичко е чудесно , този дядо коледа дали ще се разболее не знам ,ама доста се е натоварил горкият дано на всички подаръче да донесе :D

Назад